maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Supporters Bayern Munchen mogen weer in het stadion

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

De huidige kampioen van Duitsland Bayern Munchen mag weer thuis spelen met publiek 

De staat Beieren stelt  wel een limiet in van maximaal 10.000 fans tijdens de thuiswedstrijden van Bayern Munchen. Voor sommige supporters is dit een overwinning omdat ze toch  wel  lang hierop hebben  moeten wachten . Het besluit is alleen van kracht op alle wedstrijden in de professionele competitie die in Beieren gespeeld  worden.

Naast de limiet van 10.000 toeschouwers zijn er ook andere beperkingen zoals maximaal 25% van de capaciteit voor alle sportarena”s,  fans moeten zijn ingeent of opnieuw hersteld zijn van covid-19, overlegging van een negatieve test of bewijs van vaccinatie, geen verkoop van alcoholische dranken.

Bayern Munchen speelt sinds 28 december het vorig jaar haar thuis wedstrijden zonder publiek De eerst volgende wedstrijd van Bayern  Munchen is op 5 februari tegen Leipzig, dan mag er wel publiek aanwezig zijn .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSupporters Bayern Munchen mogen weer in het stadion