zaterdag 25 mei 2024
24.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
3.3
(3)

Stiefmoederlijke behandeling bij damesselectie Suriname

lees ook ...

Vierde Premier League titel op rij voor Machester City

Manchester City heeft iets gedaan dat nog niet eerder voorkwam in de geschiedenis van het Engelse voetbal en dat is voor de vierde keer op rij kampioen worden van de Premier League. Voor de 4de...

Na de verloren wedstrijd van Suriname tegen Puerto Rico werden vijf spelers aan hun lot overgelaten en bleven achter in Puerto Rico

Toen een ieder zich klaar maakte om richting  Suriname te vertrekken  was de verwarring compleet, het bleek dat vijf dames hun zaken niet in orde waren gemaakt door de teammanager en dus niet konden vertrekken en moesten in het hotel achterblijven en wachten wanneer het wel mogelijk was te vertrekken, dit leidde tot ergenis bij de dames, niet voldoende schone kleding en nog nog weinig geld bij de hand en onduidelijk wanneer ze wel  konden vertrekken.We hebben begrepen dat inmiddels de dames terug zijn, om alsnog voor Suriname dinsdag tegen Antiqua uit te komen.

Het is al een tijdje zo dat de selectie een stiefmoederlijke behandeling krijgt van de moederorganisatie.  Het is toch onkan dat een selectie zonder een pyschio vertrekt, een bondsarts laten meegaan is niet voldoende.Waarom moeten mensen die niets te maken hebben met damesvoetbal wel meegaan.

We hopen niet dat de diaspora dames besluiten om onder deze omstandigheden voorlopig niet meer uit te komen voor Suriname,als het een troep blijft in en rond de selectie en zaken niet anders worden aangepakt .Suriname is reeds uitgeschakeld dus is de wedstrijd van dinsdag van administratieve waarde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStiefmoederlijke behandeling bij damesselectie Suriname