Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Steven Bergwijn doneert zijn reclame-inkomsten aan goed doel

Geplaatst

op

door

PSV-aanvaller Steven Bergwijn heeft van zijn club sponsor Jumbo zo’n 1000 euro aan waardebonnen ontvangen. Hij besloot de bonnen te doneren aan de voedselbank in Almere. Samen met de vrijwilligers ging hij boodschappen halen om de pakketten nog wat extra aan te vullen.

”Goed eten is heel belangrijk. Als je hoort hoeveel mensen en gezinnen niet veel te eten hebben, wil ik graag mijn steentje bijdragen”, zei hij bij Omroep Flevoland. De stichting is heel blij met de donatie.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Thelma

laten vele een voorbeeld aan je nemen. zei die het hebben.deel met de minder bedeelden in de wereld. prachtig ..ik ben trots om deze Surinamer dit te zien doen. ook in Suriname ..helpen jullie de mensen die bet minder hebben. zodat iedereen wat te eten heeft op kerst. deel met elkaar.Advertentie

Sport

Nationale Selectie Suriname naar Nederland

Geplaatst

op

door

De Nationale Surinaamse selectie zal in Nederland een trainingskamp beleggen. Dit ter voorbereiding van de komende Nations League wedstrijden.

De periode van 28 juli tot en met 9 augustus zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden tegen FC Almere City, SC Telstar en RKSV Leonidas.

Lees verder

Sport

Daishwan Redan vertrekt van Chelsea naar Hertha

Geplaatst

op

door

Toptalent Daishawn Redan maakt een opvallende transfer van Chelsea naar Hertha BSC een club uit de Bundesliga.

Hertha BSC heeft duidelijke interesse getoond en is met Chelsea in onderhandeling om te komen tot een overeenkomst. Redan kan in Duitsland een contract tekenen tot medio 2024. De getalenteerde Redan heeft al een persoonlijk akkoord met Hertha, het is nu aan de clubs om de deal te sluiten.  

Hertha betaalt naar schatting 2,5 miljoen euro voor het talent. Redan was eerder in de jeugdopleiding van Ajax actief. De getalenteerde speler maakte in 2017 de overstap naar Chelsea. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor Chelsea Onder 23. 

Hertha ziet de investering in Redan als een investering voor de toekomst. De prestatie verwachtingen van de jeugdinternational zijn hoog. Hij wordt gezien als de opvolger van Veda Ibisevic (34) en Salomon Kalou (33), deze spelers hebben een contract tot 2020.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X