woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Stefanie Van der Gragt neemt op dinsdag officieel afscheid van het vrouwenvoetbal

lees ook ...

NBA: Pelicans en Pacers in halve finale In-Season Tournament...

New Orleans Pelicans en Indiana Pacers hebben zich maandagavond als eersten geplaatst voor  de halve finale van de NBA  In-season tournament. De Pelicans waren in de kwartfinale van de Western Conf...

Stefanie van der Gragt, Sari van Veenendaal en Kika van Es nemen dinsdagmddag afscheid van het vrouwenvoetbal tijdens de Nation League wedstrijd tussen Engeland en Nederland.

In een uitverkocht stadion Galgenwaard neemt het elftal van Andries Jonker het op tegen Engeland, onder leiding van Sarina Wiegman. Van der Gragt speelde haar laatste wedstrijd voor Nederland in de kwartfinale van het WK in Australie/ Nieuw Zeeland tegen Spanje, waarin ze zowel een strafschop veroorzaakte, maar ook tot scoren kwam. Jonker liet eerder weten dat Van der Gragt altijd welkom is bij het Nederlandselftal. ” Als ze zich  bedenkt, staat de deur wagenwijd open . Ze is een ongelooflijk waardevolle speler. Maar het is haar beslissing om te stoppen. De verdedigster speelde maar liefst 107 wedstrijden voor Nederland en scoorde 14 doelpunten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStefanie Van der Gragt neemt op dinsdag officieel afscheid van het vrouwenvoetbal