zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Start NBA PLAY-OFFS overschaduwd door blessures

lees ook ...

Pepijn Lijnders vindt nieuwe uitdaging bij Red Bull Salzburg...

De 41 -jarige Pepijn Lijnders die afgelopen  jaren assistent was van Jurgen Klopp bij Liverpool  gaat voor een nieuwe uitdaging bij de Oostenrijkse club Red Bull Salzburg als hoofdtrainer. Lijn...

De start van de NBA  play-offs  werd het afgelopen weekend overschaduwd door vele blessures van een aantal bekende sterspelers waaronder Antetokounmpo van de Milwaukee Bucks.

De Sacramento kings wonnen  zaterdagavond voor het eerst sinds 2006 weer een play-off wedstrijd  en wel van de huidige kampioen in de NBA  de Golden State Warriors met 126 -123.  D’E Aaron  scoorde 38 punten voor de Kings en Stephen Curry  30 punten voor Golden State Warriors.

Zondagavond wonnen de LA Lakers  met 128 – 112 van Memphis Grizzlies.

Ja Morant , Sterspeler van de Memphis Grizzlies  raakte geblesseerd  aan zijn hand en kon niet verder spelen in de 4de quarter van de wedstrijd  en de LA Lakers  maakten gebruik van de verzwakking bij de Grizzlies  en trokken de wedstrijd  in de laatste fase naar zich toe.

De vrij jonge Austin Reaves genoot volop aandacht met zijn 21 punten en 11 rebounds in zijn eerste play-off optreden. Toch was de grote verrassing van de avond  de Japanse benchwarmer Riu Hachimura (25jr) met 29 punten en 6 rebounds.

In de  ontmoeting tussen  Milwaukee bucks en Miami Heat moest Bucks sterspeler Antetokounmpo vroegtijdig het veld verlaten vanwege een lelijke val, hij probeerde na behandeld  te zijn  in de  kleedkamer nog enkele minuten mee te spelen wat niet lukte. Nadat hijvoor de 2de keer naar de kleedkamer  werd gebracht, kwam hij niet terug.Jimmy Butler maakte flink gebruik van de afwezigheid van de sterspeler van de Milwaukee  Bucks en scoorde 35 punten  in de 130-117  overwinning van de Miami Heat. Bij  de Heat raakte Tyler Herro ook geblesseerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStart NBA PLAY-OFFS overschaduwd door blessures