woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
4
(2)

Stanley Menzo wel of niet opnieuw bondscoach van NATIO

lees ook ...

“‘We zijn niet kansloos in de return ontmoeting&...

Coach Carlo Ancelotti is zeer tevreden met het gelijkspel tegen Manchester City in de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Championsleague.  "Het vroegedoelpunt van Manchester City heeft o...

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft totnutoe nog geen bevestigende reactie gegeven als Stanley Menzo opnieuw wordt aangetrokken als bondscoach van NATIO Suriname.

De afgelopen dagen is de naam van Stanley Menzo vaker genoemd als de nieuwe bondscoach van NATIO Suriname. Alhoewel via verschillende media te lezen of te horen is dat Stanley Menzo terugkeerd als bondscoach van NATIO Suriname zwijgt het hoofdbestuur van de SVB zoals we van hun gewend zijn in alle talen. Hetzelfde hebben we recentelijk ook meegemaakt toen het contract van Aron Winter niet verlengd werd, lag de informatie dat hij bedankt was al dagen op straat en toen heel de wereld het nieuws al gehoord had kwam de SVB met een smoesje verwerkt in een bericht. Zelfs in China weet men dat Stanley Menzo terugkeerd bij NATIO Suriname. De vraag is, is het alleen voor de oefeninterland op 24 maart tegen Martinique in Nederland of is het voor langer termijn. In 2022 was hij al bondscoach van NATIO Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStanley Menzo wel of niet opnieuw bondscoach van NATIO