woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
5
(1)

Stanley Menzo terug naar China

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

De 58-jarige Stanley Menzo heeft zaterdag tijdens een zoom meeting met de surinaamse pers aangegeven dat hij bedankt heeft als bondscoach van de Nationale selectie van Suriname (NATIO)

Stanley Menzo heeft geen reden aangegeven voor zijn ontslag per 1 september als bondsoach van Suriname.Hij gaf wel aan dat met het SVB bestuur is afgesproken dat Roberto Godeken, die zijn assistent was wordt dus de nieuwe bondscoach van NATIO.Stanley Menzo werd begin dit jaar  aangetrokken als bondscoach. Helaas zijn de resultaten tijdens zijn periode uitgebleven.In de Concacaf Nation League A staat Suriname op de laatste plaats en is het vrijwel zeker dat Suriname degradeert naar de B league.

Menzo kwam in de plaats van de ontslagen Dean Gorre, die in zijn periode toch succesvoller was dan Menzo.Volgens de Chinese media keert Menzo terug naar zijn oude club Beijing Guoan als hoofdtrainer.Stanley kiest dus duidelijk voor  het geld en wilt ook vaker actief zijn als trainer. NATIO speelt pas volgend jaar maart weer wedstrijden en die rust is telang voor Menzo.Helaas is het bestuur van de SVB nog niet uitgekomen met een officiele persbericht om aan te geven wat ertoe geleidt heeft dat Menzo bedankt heeft als bondscoach van NATIO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStanley Menzo terug naar China