woensdag 24 april 2024
31 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Stanley Menzo terug naar China

lees ook ...

Unai Emery verlengd contract tot 2027

Coach  Unai Emery blijft trouw aan de Engelse club Aston Villa en verlengd zijn contract tot 2027 zo meldt de club dinsdagochtend in een korte statement. Emery zou vanwege de goede resultaten v...

De 58-jarige Stanley Menzo heeft zaterdag tijdens een zoom meeting met de surinaamse pers aangegeven dat hij bedankt heeft als bondscoach van de Nationale selectie van Suriname (NATIO)

Stanley Menzo heeft geen reden aangegeven voor zijn ontslag per 1 september als bondsoach van Suriname.Hij gaf wel aan dat met het SVB bestuur is afgesproken dat Roberto Godeken, die zijn assistent was wordt dus de nieuwe bondscoach van NATIO.Stanley Menzo werd begin dit jaar  aangetrokken als bondscoach. Helaas zijn de resultaten tijdens zijn periode uitgebleven.In de Concacaf Nation League A staat Suriname op de laatste plaats en is het vrijwel zeker dat Suriname degradeert naar de B league.

Menzo kwam in de plaats van de ontslagen Dean Gorre, die in zijn periode toch succesvoller was dan Menzo.Volgens de Chinese media keert Menzo terug naar zijn oude club Beijing Guoan als hoofdtrainer.Stanley kiest dus duidelijk voor  het geld en wilt ook vaker actief zijn als trainer. NATIO speelt pas volgend jaar maart weer wedstrijden en die rust is telang voor Menzo.Helaas is het bestuur van de SVB nog niet uitgekomen met een officiele persbericht om aan te geven wat ertoe geleidt heeft dat Menzo bedankt heeft als bondscoach van NATIO.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportStanley Menzo terug naar China