zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Sporting Lisbon enige Championsleague team die interesse toont in Ronaldo

lees ook ...

Vierde Premier League titel op rij voor Machester City

Manchester City heeft iets gedaan dat nog niet eerder voorkwam in de geschiedenis van het Engelse voetbal en dat is voor de vierde keer op rij kampioen worden van de Premier League. Voor de 4de...

De Portugese ploeg Sporting Lisbon  is het enig Championsleague  team die serieus is om Cristiano Ronaldo  aan te trekken

Cristiano Ronaldo  heeft nog een jaar contract bij Manchester United met een options tot 2024.De 37 jarige Ronaldo heeft aan Manchester United  gevraagd hem te laten vertrekken. Cristiano  wil graag Championsleague  spelen.

Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft zonder succes Ronaldo aan verschillende teams aangeboden met O op het request.Clubs zoals Bayern Munchen, PSG,Chelsea en Dortmund hebben geen belangstelling in het aantrekken  van Cristiano Ronaldo.

Sporting  Lisbon speelt wel Championsleague maar Ronaldo wilt niet terug naar Portugal.Wil hij nog vertrekken bij Manchester United  kan dat tot 1 September. Intussen heeft  de nieuwe aanwinst van Manchester United  Casemiro een beroep gedaan op Ronaldo om te blijven bij de club.Met de komst van Casemiro  spelen nu drie spelers van RealMadrid  voor Manchester United.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSporting Lisbon enige Championsleague team die interesse toont in Ronaldo