zaterdag 1 april 2023
24.4 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Sporting Lisbon enige Championsleague team die interesse toont in Ronaldo

lees ook ...

Timberwolves verslaat Golden State Warriors in laatste sec...

Door de threepointer  van  Karl Anthony Towns in de laatste 10 seconden van de wedstrijd winnen de Minnesota Timberwolves met 99-96 van de Golden State Warriors in de NBA Titelverdediger in de NBA ...

De Portugese ploeg Sporting Lisbon  is het enig Championsleague  team die serieus is om Cristiano Ronaldo  aan te trekken

Cristiano Ronaldo  heeft nog een jaar contract bij Manchester United met een options tot 2024.De 37 jarige Ronaldo heeft aan Manchester United  gevraagd hem te laten vertrekken. Cristiano  wil graag Championsleague  spelen.

Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft zonder succes Ronaldo aan verschillende teams aangeboden met O op het request.Clubs zoals Bayern Munchen, PSG,Chelsea en Dortmund hebben geen belangstelling in het aantrekken  van Cristiano Ronaldo.

Sporting  Lisbon speelt wel Championsleague maar Ronaldo wilt niet terug naar Portugal.Wil hij nog vertrekken bij Manchester United  kan dat tot 1 September. Intussen heeft  de nieuwe aanwinst van Manchester United  Casemiro een beroep gedaan op Ronaldo om te blijven bij de club.Met de komst van Casemiro  spelen nu drie spelers van RealMadrid  voor Manchester United.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSporting Lisbon enige Championsleague team die interesse toont in Ronaldo