woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Spelersbus Real Madrid betrokken bij aanrijding

lees ook ...

NBA ALL-STAR Weekend start vrijdag

Ook deze vrijdag staat het NBA All-Star weekend op schema met wat oude en nieuwe festiviteiten. Het jaarlijks terugkerend NBA All Star Weekend start dit weekend. Dit jaar wordt het gehouden in Indi...

De spelersbus van de Spaanse koploper Real Madrid raakte maandagmiddag betrokken bij een aanrijding in Duitsland waarbij gelukkig geen enkele speler gewond raakte.

De selectie van de Koninklijke was op weg naar Leipzig, waar dinsdag de Championsleague -wedstrijd tegen RB Leipzig op het programma staat, toen een aanrijding met een personenauto volgde. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.Als gevolg van de stakingen in Duitsland kon de ploeg van Real Madrid niet vliegen op de luchthaven van Leipzig. In plaats daarvan werd uitgeweken naar Erfurt. Daardoor moest een busreis van 160 kilometer naar Leipzig worden gemaakt.

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Eichelborn en Nohra.Een supporter van de club zag opeens de spelersbus en maakte van de gelegenheid gebruik om al rijdend de spelersbus te filmen met het gevolg dat hij de controle over het stuur verloor en  botste toen tegen de spelersbus. De buitenspiegel van de personenauto brak eraf. De Toyata hield een schade over van 3.000 euro. Ook de spelersbus raakte beschadigd, maar de spelersbus kon de reis wel zonder problemen voortzetten. Wel is nog niet duidelijk wat de schade van de spelersbus is.Tijdens de persconferentie later op de dag gaf coach Ancelottie aan dat iedereen het goed maakt en erop gebrand is een goed resultaat dinsdag neer te zetten in de 1ste wedstrijd van de kwartfinale van de Championsleague.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpelersbus Real Madrid betrokken bij aanrijding