donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Spelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pele

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

De nationale voetbalselectie van Brazilie maakte reeds in de eerste helft korte metten met Zuid-Korea en scoorde vier doelpunten.

De ploeg van Zuid- Korea had in de 1ste helft niets in te brokelen tegen het sterk aanvallend spelend Brazilie met Neymar terug in de basis. Vini Jr gaf reeds na 7 minuten spelen het startsein voor de reeks van doelpunten, door de 1-0 in te tikken, Neymar zorgde uit een goed genomen penalty voor de 2-0,waarna Richarilson het 3de doelpunt voor zijn rekening en Paqueta die maakte er opslag van rust nog 4 -0.

In de 2de helft zagen we een ander soort spelend Zuid- korea en hun hardwerken werd beloond met een mooi doelpunt, daarna kregenze nog enkele kansen die niet werden benut. Uiteindelijk werd hun hardwerken beloon met een tegen doelpunt. Coach Tite pleegde enkele wissels, waarna Brazilie de wedstrijd rustig uitspeelde en in de kwartfinale uitkomt tegen Kroatie, die na de strafschoppenserie van Japan won.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pele