dinsdag 7 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Spelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pele

lees ook ...

Real Madrid blijft Barcelona op de hielen volgen in de La L...

De ploeg van Real Madrid wist donderdagmiddag pas in de tweede helft Valencia van zich af te schudden in de competitie wedstrijd van de LA Liga. Valencia maakte het Real Madrid heel moeilijk in de ...

De nationale voetbalselectie van Brazilie maakte reeds in de eerste helft korte metten met Zuid-Korea en scoorde vier doelpunten.

De ploeg van Zuid- Korea had in de 1ste helft niets in te brokelen tegen het sterk aanvallend spelend Brazilie met Neymar terug in de basis. Vini Jr gaf reeds na 7 minuten spelen het startsein voor de reeks van doelpunten, door de 1-0 in te tikken, Neymar zorgde uit een goed genomen penalty voor de 2-0,waarna Richarilson het 3de doelpunt voor zijn rekening en Paqueta die maakte er opslag van rust nog 4 -0.

In de 2de helft zagen we een ander soort spelend Zuid- korea en hun hardwerken werd beloond met een mooi doelpunt, daarna kregenze nog enkele kansen die niet werden benut. Uiteindelijk werd hun hardwerken beloon met een tegen doelpunt. Coach Tite pleegde enkele wissels, waarna Brazilie de wedstrijd rustig uitspeelde en in de kwartfinale uitkomt tegen Kroatie, die na de strafschoppenserie van Japan won.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pele