0
(0)

Spelers Brazilie dragen overwinning op aan voetballegende Pele

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De nationale voetbalselectie van Brazilie maakte reeds in de eerste helft korte metten met Zuid-Korea en scoorde vier doelpunten.

De ploeg van Zuid- Korea had in de 1ste helft niets in te brokelen tegen het sterk aanvallend spelend Brazilie met Neymar terug in de basis. Vini Jr gaf reeds na 7 minuten spelen het startsein voor de reeks van doelpunten, door de 1-0 in te tikken, Neymar zorgde uit een goed genomen penalty voor de 2-0,waarna Richarilson het 3de doelpunt voor zijn rekening en Paqueta die maakte er opslag van rust nog 4 -0.

In de 2de helft zagen we een ander soort spelend Zuid- korea en hun hardwerken werd beloond met een mooi doelpunt, daarna kregenze nog enkele kansen die niet werden benut. Uiteindelijk werd hun hardwerken beloon met een tegen doelpunt. Coach Tite pleegde enkele wissels, waarna Brazilie de wedstrijd rustig uitspeelde en in de kwartfinale uitkomt tegen Kroatie, die na de strafschoppenserie van Japan won.