woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Speler van OGC Nice die zelfmoord wilde plegen buitenlevensgevaar

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

De 22-jarige Alexis Beka Beka speler van de Franse Club  OGC Nice die vrijdagochtend zelfmoord wilde plegen is nu buiten levensgevaar.

Vrijdagochtend reed de middenvelder van OGC Nice richting de Magnan viaduct’s A8 motorway, 100 meter boven de begane grond en probeerde vanuit zijn auto naar beneden te springen maar op de een of andere manier kwam hij vast te zitten tussen de seatbelt en de stoelen in de auto, ondanks dat wilde hij niet uit de auto. Er worden psyhologen erbij gehaald om op Alexis in te spreken en na bijkans 3 en een half uur gelukt het de brandweerlieden Alexis uit de auto te halen. Hij werd daarna naar ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Het is nog niet bekend wat de bewegen redenen is geweest van Alexis om tot deze daad over tegaan. In het ziekenhuis zal hij nu verder begeleidt en behandeld worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpeler van OGC Nice die zelfmoord wilde plegen buitenlevensgevaar