donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Spartak Moskou spreekt spoedige terugkeer Promes tegen

lees ook ...

Premier League/ ” Kevin is going nowhere” zegt P...

Pep Guardiola, de coach van de Engelse club Manchester City heeft in zeer duidelijke bewoordingen aangegeven dat Kevin De Bruyne nergens naartoe gaat en bij de club blijft. De 30-jarige aanvall...

De Russische club Spartak Moskou ontkent in een korte statement een spoedige terugkeer van Quincy Promes bij de ploeg.

” We hebben wel dagelijks contact met Quincy Promes en zijn advocaat ” zegt Spartak Moskou direkteur Oleg Malyshev nadat verschillende Russische kranten er meldig van maakten dat Promes spoedig weer te bewonderen zal zijn op de Russiche voetbalvelden.

promes werd in februari opgepakt in Dubai na een verkeersongeval. De 32- jarige aanvaller verbleef einige tijd in een cellencomplex, maar is nu op borgtocht vrij. Hij traint voor zichzelf, in afwachting van een oplossing. Nederland heeft om uitlevering van Promes gevraagd, omdat hij een celstraf moet uitzitten. Desondanks beweerden Russische media dat Promes spoedig groen licht zal krijgen om naar Rusland te vertrekken om zijn voetbalcarriere daar  verder voort te zetten. Promes heeft een aflopend contract bij Spartak Moskou, maar de ploeg is bereidt hem een nieuwe contract aan te bieden.

Volgens de direkteur van Spartak Moskou is het voorbarig om nu al te stellen dat Promes terugkeert naar de club. We inderdaad regelmatig contact met hem en zijn advocaat. Maar niets is nog correets. Het is koffie dik kijke, als Promes wordt vrijgelaten om terug te keren naar Rusland, dan zien we wel  verder hoe zaken aflopen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpartak Moskou spreekt spoedige terugkeer Promes tegen