zaterdag 23 september 2023
28.3 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Spanje nieuwe Nation League kampioen

lees ook ...

Barcelona rekent op overtuigende wijze af met Real Betis

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona heeft zaterdagmiddag op overtuigende wijze afgerekend met Real Betis in de Spaanse competitie door de wedstrijd met 5-0 te winnen. Barcelona, waar Joao F...

Het is de Spaanse selectie  zondagmiddag gelukt om  winnaar te worden van de  Nation League door in de penalty serie Kroatie aan een kant te zetten.

Het werd een heel technische en tactischefinale van de  Nation League  tussen Spanjeen  Kroatie. Ondanks kansen van vooral  Spanje om tot scoren te komen werd er toch niet gescoord in de  volle  90 minuten  en ook in de 2× 15 minuten  werd er niet gescoord  waardoor  de  penalty serie  de winnaar  moest gaan aanwijzen. De Spanjaarden bleken hierin beter te zijn en zijn dus de nieuwe  Nation League  kampioen. Rodri van Spanje werd uitgeroepen tot beste speler van de Finale.

 

Voor de aanvoerder van Kroatie Luka Modric was dit zijn laatste Nation League wedstrijd  voor de Nationale selectie van  Kroatie. In augustus wordt hij 38 jaar. Hij zal nog een seizoen  spelen voor Real Madrid  en  daarna een punt zetten achter zijn achieve voetbal carriere.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpanje nieuwe Nation League kampioen