maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Spaanse voetbalbond vindt dat Hermoso gelogen heeft

lees ook ...

Marcelino bedankt per direct als coach van Olympic Marseille...

Een dag voor de Europaleague ontmoeting tussen Ajax en Olympic Marseille heeft de coach van de Franse ploeg Marcelino zijn functie neergelegd vanwege de slechte resultaten van de ploeg in de Franse co...

De Spaanse voetbalbond (RFEF) dreigt met juridische stappen tegen speelster Jennifer Hermoso en speelstersvakbond Futpro omdat Hermoso heeft verklaard dat de kus van Rubiales niet met instemming gebeurde.

De Spaanse voetbalbond stelt dat Hermoso gelogen heeft en zegt dat de speelster de voorzitter heeft opgetild tijdens de huldiging na het behalen van de wereldtitel door de Spaanse vrouwen. De RFEF zegt over foto’s te beschikken die het bewijs kunnen leveren dat de innige kus van Rubiales aan Hermoso een geplande kus was en het vermoeden bestaat dat dit niet de 1ste keer is dat zij elkaar zo innig hebben gekust. Met de ondersteuning van de foto’s en videobeelden Rubiales nu kan rekenen op ondersteuning van de bond en hij daardoor aanblijft als voorzitter.

Voorzitter Rubiales weigerde vrijdag zijn functie neer te leggen, wat tot veel verontwaardiging leidde bij velen. De Spaanse regering wil stappen nemen tegen de voorzitter en ook de internationale spelersvakbond FIFpro. Intussen heeft grootdeel van de speelsters aangegeven niet voor Spanje uit te komen zolang Rubiales zijn functie niet heeft neergelegd. De soap serie schijnt nog geen einde te kennen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse voetbalbond vindt dat Hermoso gelogen heeft