dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Spaanse Super Cup finale in Saudi-Arabie eerste El Clasico2024

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

Zondag wordt de finale van de Spaanse Supercup in Saudi- Arabie gespeeld tussen Barcelona en Real Madrid voor 2024 is dit de eerste ”EL Clasico voor 2024.

Real Madrid schakelde de ploeg van Atletico Madrid in de halve finale uit  in een wedstrijd waar er 8 keer wedstrijd gescoord. Real Madrid won de wedstrijd met 5-3, na tot 2 keer toe te hebben achtergestaan in de wedstrijd,terwijl  Barcelona met 2-0 won van Osasuna in de andere halve finale wedstrijd.

Coach Carlo Ancelottie heeft tijdens een meeting met de pers aangegeven dat zijn ploeg ready is, mijn spelers zijn gemotiveerd om de finale winnend af te sluiten. Ancelotti en zijn collega van Barcelona gingen zaterdag nog even samen op de foto in Saudi – Arabie in bijzijn van de te winnen beker.

Xavi Hernandez, coach van Barcelona die zondag in de finale tegen Real Madrid het moet doen zonder Cancelo (verdediger, geblesseerd) en Raphinha(hamstring blessure). Het maakt niet uit als we met 3 0f 4 middenvelders zullen spelen, het allerbelangrijkste is dat we ons moeten houden aan de formule aan ons gegeven door Johan Cruyff, het gaat over fixing,triangulations and numerical superiorities en wel 30 jaar geleden.Als we dat doen, dan maken we kans om de finale te winnen van Real Madrid. Vorig jaar stonden beiden ploegen ookal in de finale van de Spaanse Super Cup, toen won Barcelona met 3-1.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse Super Cup finale in Saudi-Arabie eerste El Clasico2024