woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Spaanse speelsters eisen vertrek bondsvoorzitter Rubiales

lees ook ...

Laurent Blanc nieuwe coach Arabische ploeg Al-lttihad

De 59-jarige Laurent Blanc volgt de Argentijnse Marcelo Gallardo als coach op bij de Arabische club AL -lttihad waar onder andere Karim Benzema en N'Golo Kante spelen. Het is voor Blanc zijn 2d...

In een gezamelijk verklaring hebben meer twintig speelsters van de Nationale voetbalselectie aangegeven niet te zullen uitkomen voor de selectie zolang Luis Rubiales nog bondsvoorzitter is.

De speelsters hebben een verklaring uitgegeven nadat de bondsvoorzitter heeft aangegeven zijn functie niet te zullen neerleggen.” Ik heb mijn verontschuldiging aangeboden voor mijn misstap tijdens de prijsuitreiking na de finale van WK 2023 Woman in Australie en Nieuw Zeeland. Rubiales had tijdens de prijsuitreiking gedrufd om Jennifer Hermoso een innige kus te geven. Rubiales vindt dat er niets aan de hand is, het was een spontane wederzijdse kus. ” Ik leg me functie neer ” zei Rubiales tegen de Spaanse pers. ” Ik word ten onrechte beschuldigd van iets dat nrmaal is”, ik zal tot het einde vechten voor gerechtigheid”. Opvallend was wel dat hij ondersteuning kreeg van de Spaanse coach bij de vrouwen Jorge Vilda, die ook ervan wordt beschuldigd tijdens het feest vieren na de finale, hij flink van de gelegenheid gebruik gemaakt heeft om handtastelijk te zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse speelsters eisen vertrek bondsvoorzitter Rubiales