woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Spaanse kranten vol lof over “Revolutionar” Frenkie de Jong

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona Frenkie de Jong was volgens de meeste Spaanse Sportkranten de beste speler van de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid zaterdagmiddag in Texas USA.

Frenkie de Jong de uitblinker in de EL Clasico tegen Real Madrid  kreeg veel lof van de Spaanse kranten na de wedstrijd. ‘ De Jong komt los’ had Mundo Deportivo als kopstuk. ‘ De beste speler van de wedstrijd was de keizerlijke De Jong, die in zijn kielzog Bellingham, tot nu toe de ster van Madrid kleineerde’. Coach Xavi maakte zich zorgen over het vertrek van Sergio Busquets. Oriol Romeu kwam, maar Frenkie de Jong treedt naar voren. De Nederlandse middenvelder is de eerste die de bal ontvangt, hij meldt zich in het gebied van Marc- Andre Terstegen om het spel op te bouwen, en handelt met overwicht op het middenveld schrijft MD.Ook DARIO AS vindt Frenkie een sleutelspeler. Hij speelde als controleur naast Oriol Romeu, terwijl Pedri en Gudogan meer vrijheid hadden. ‘ Revolutionair’ zo beschrijft Dario Sport het optreden van Frenkie de Jong. Hij kreeg wel een gele kaart na een tackle op Militao.

Frenkie de Jongen tegen Real Madrid : 92,5 % passing accuracy  100% long balls completed.   100 % dribbles completed  100% aerial duels won  5 clearnces en 0 times dribbled past.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse kranten vol lof over "Revolutionar" Frenkie de Jong