zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Spaanse kranten reactiveren interesse Mbappe voor Real Madrid

lees ook ...

NBA Geen play-offs voor de Golden State Warriors

De kampioen 2022 in de NBA de Golden State Warriors verloren dinsdagavond de play-in game van de Sacramento Kings met 94-118. Het seizoen voor Stephen Cuury en de Waariors zit er dus nu al op. ...

De Spaanse sportkranten Mara en AS hebben vrijdagochtend de interesse van Mbappe om voor Real Madrid uit te komen weer aangewakkerd met een bericht over een mogelijke transfer in 2024

Vorig jaar was het bijna zover dat Mbappe PSG zou verlaten  om voor Real Madrid uit te komen, maar doordat PSG alle eisen van Mbappe invulde, heeft hij toen besloten om zijn contract tot 2024 te verlengen bij PSG.Nu de ploeg van PSG weer vroegtijdig is uitgeschakeld in de Championsleague is de kans groot dat hij alsnog ervoor kiest om voor Real Madrid uit te komen.

Door de vele blessures van Karim Benzema, de afgelopen periodes is Real Madrid toch wel opzoek naar een andere spits,  de naam van Haaland wordt ook wel genoemd.Volgens de Spaanse sportkranten kan het zelfs voorkomen dat Mbappe aan het eind van het seizoen een transfer zal forceren naar Real Madrid.  Mbappe zijn droom vanaf jongs afis altijd geweest om ooit voor Real Madrid uit te komen.Na de uitschakeling van PSG zei Mbappe, het winnen van het kampioenschap en de beker zijn nu belangrijk, voor de rest zien we wel wat er gebeurd.

De oud Franse international Henry  heeft Mbappe geadviseerd om te vertrekken, er is geen competitie in het team, toen ik vertrok bij Arsenal was mijn goal om een competitie aan tegaan met andere spelers in het team, aangezien dat niet kon bij Arsenal vertrok ik naar Barcelona, dat moet je ook Mbappe , het is tijd om te vertrekken bij PSG, des te meer de toekomst van zowel Neymar als Messi onzeker is bij PSG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse kranten reactiveren interesse Mbappe voor Real Madrid