maandag 24 juni 2024
23.6 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
1
(1)

Spaanse klassieker eindigt met twee rode kaarten

lees ook ...

LA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich

De 38-jarige centrale verdediger Sergio Ramos heeft besloten na een jaar de deur bij Sevilla achte zich te sluiten. Sergio Ramos is nu transfervrij. Dinsdag neemt hij na een jaar afscheid van S...

De Spaanse klassieker tussen koploper Barcelona en Atletico Madrid eindigde zondag niet alleen in een 1-0 overwinning voor Barcelona maar ook met twee rode kaarten .

Koploper  Barcelona  die het zonder haar geschorste Robert Lewandowski  moest doen startte de uitwedstrijd heel goed en wist zelfs na 26 minuten spelen  te scoren,het was Dembele  die uit een pass van Pedri de 1-0 intikte en later zou blijken het enige doelpunt te zijn in de wedstrijd. Barcelona kreeg het erg benauwd in de laatste tien minuten van de eerste helft daar Atletico kans op kans kreeg een tegendoelpunt te scoren.

In de 2de helft bleef Atletico zoeken naar de gelijkmaker zoeken die helaas niet kwam.Barcelona gezien hun spel en de wissels die werden gepleegd  tevreden te zijn met de 1-0 overwinning, helaas werd de overwinning overschaduwd door de rode kaart van Ferran Torres en Savic,die het publiek een UFC gevecht voorschotelden,die helemaal  niet paste in de wedstrijd. Barcelona  blijft koploper mede door het verlies van RealMadrid tegen Villarreal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSpaanse klassieker eindigt met twee rode kaarten