donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Slecht verdedigend Barcelona geeft overwinning uit handen

lees ook ...

PSG bevestigd vertrek Lionel Messi

Coach Christopher  Gatlier heeft naar aanloop van de laatste competitie wedstrijd van PSG dit weekend tijdens een korte meeting met de Franse pers aangegeven dat  Lionel Messi  aan het eind van het se...

Barcelona gaf zaterdagmiddag door slecht verdedigen bij een corner een  1-0 voorsprong uit handen.

Luuk de Jong, die van  coach Xavi Hernandez in de basis mocht starten in de uitwedstrijd tegen Granada scoorde heel vroeg in de 1ste helft voor Barcelona. Maar het doelpunt werd door de VAR afgekeurd vanwege vermeend buitenspel van Gavi (Barcelona). Maar Barcelona gaf niet op kans na kans werd er gecreëerd, helaas zonder succes.

Ook in de 2de helft speelde Barcelona een frisse wedstrijd. De 38 jarige Daniel Alves bracht in het begin van de 2de helft een lange voorziet precies op het hoofd van Luuk de Jong, die feilloos  in kopte en zo Barcelona op een 1-0 voorsprong bracht.  Kort na dit doelpunt werd Luuk  vervangen door Memphis Depay.

15 minuten voor einde van de wedstrijd kreeg de 17-jarige middenvelder bij Barcelona  Gavi, zijn tweede gele kaart, wat betekent rood  en zo moest Barcelona de rest van de wedstrijd met tien man verder spelen, hetgeen voor wat extra druk zorgde in de verdediging.

Bij een corner van Granada, ging het totaal mis bij Barcelona, er werd erg slecht verdedigt en dat gaf Granada de gelegenheid de gelijkmaker te scoren.  Een goed resultaat voor Granada, die zeven wedstrijden op rij gewonnen heeft en in eigen huis wist te winnen van Atletico Madrid, Real Madrid en een gelijkspel tegen Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSlecht verdedigend Barcelona geeft overwinning uit handen