zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Sheraldo Becker blijft Union Berlin trouw

lees ook ...

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen. Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en ...

De surinaamse international en speler van de Duitse club Union Berlin Sheraldo Becker heeft aangegeven in Duitsland te blijven voetballen.

Sheraldo Becker werd de afgelopen weken gekoppeld aan een avontuur in de Premier League en vooral de ploeg van Nottingham Forest had serieuze interesse in de aanvaller en topscorer van de Duitse competitie.

Becker heeft inmiddels aangegeven zijn contract te willen uitdienen bij Union Berlin.Becker en zijn ploeg doen goede zaken in de Europaleague en zullen het volgend maand op nemen tegen Ajax.

Je weet wel nooit wat de toekomst met zich zal mee brengen maar ik heb een contract en daar wil ik mij aanhouden was de reactie van Becker over een mogelijke overstap naar de Premier League. Zijn contract loopt tot 2025.Dit seizoen scoorde al 7 doelpunten, drie assists in 15 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSheraldo Becker blijft Union Berlin trouw