donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
0
(0)

Sheraldo Becker blijft Union Berlin trouw

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

De surinaamse international en speler van de Duitse club Union Berlin Sheraldo Becker heeft aangegeven in Duitsland te blijven voetballen.

Sheraldo Becker werd de afgelopen weken gekoppeld aan een avontuur in de Premier League en vooral de ploeg van Nottingham Forest had serieuze interesse in de aanvaller en topscorer van de Duitse competitie.

Becker heeft inmiddels aangegeven zijn contract te willen uitdienen bij Union Berlin.Becker en zijn ploeg doen goede zaken in de Europaleague en zullen het volgend maand op nemen tegen Ajax.

Je weet wel nooit wat de toekomst met zich zal mee brengen maar ik heb een contract en daar wil ik mij aanhouden was de reactie van Becker over een mogelijke overstap naar de Premier League. Zijn contract loopt tot 2025.Dit seizoen scoorde al 7 doelpunten, drie assists in 15 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSheraldo Becker blijft Union Berlin trouw