maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Shaquille Cairo zet voetbalcarriere voort in Jamaica.

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

Surinaams international en speler van Lands en Caribisch kampioen Robinhood Shaquille Cairo heeft besloten zijn voetbalcarriere verder voort te zetten in Jamaica.

De spits van NATIO Suriname en Robinhood  Shaquille Cairo heeft een prof contract getekend bij de Jamaicaanse club MPFA ( Mount Pleasant Football Acaemy). Cairo die al een hele tijd gevolgd werd door de Jamaicaanse club heeft gekozen voor zijn carriere en niet voor Robinhood. Reeds bij de 2 laatste finale wedstrijden van de Concacaf Caribbean Cup was ook duidelijk aan het spel van Cairo te zien dat zijn gedachten niet meer in Suriname waren.

De afgelopen dagen heeft de vader van Shaquille op social media aangegeven waarom zijn zoon uiteindelijk ervoor gekozen heeft om Robinhood te verlaten. ” Mijn zoon ging uit huis om te trainen, maar verscheen niet op de trainingen van Robinhood, er werden andere spelers voorgetrokken, de beloofde betaling bleef uit, ook na het behalen van het kampioenschap Suriname, het winnen van de Shield Cup en ook de Caribbean Cup. De sfeer lag er niet meer in , op verschillende  wijzen is geprobeerd de transfer tegen te werkem te houden. Een paar dagen voor de finale van de Caribbean Cup gaf Robinhood groenlicht en tekende het contract dat mijn zoon weg mocht ” zei een diep teleurgestelde vader van Shaquille Cairo op social media.

Shaquille Cairo is inmiddels al in Jamaica en heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract bij de Jamaicaanse club Mount Pleasant Football Academy. Over de duur van het contract is nog niets bekend en ook de transfer som niet.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportShaquille Cairo zet voetbalcarriere voort in Jamaica.