vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Shaquille Cairo: ”Ik had er graag bij willen zijn”

lees ook ...

A must win for Barcelona tegen FC Porto in de Championsleagu...

De huidige kampioen in de La Liga Barcelona kan zich dinsdag geen gelijkspel nog verlies permiteren in de Championsleague ontmoeting tegen FC Porto. Door het verlies een paar weken geleden tegen Sh...

De spits van landskampioen Robinhood  Shaquille Cairo ontbrak donderdagavond in de return  ontmoeting tussen Robinhood en Moca dit vanwege het feit dat hij in de eerste wedstrijd de rode kaart kreeg maar ik had er graag bij willen zijn.

Het gemis van Shaquille Cairo in de spits bij Robinhood was vooral in de begin fase van de wedstrijd donderdagavond in het Essed stadion tegen Moca duidelijk te zien.” Ik had er graag er bij willen zijn, maar ja het is anders verlopen “.Ik heb zeker een aantal kansen in de 1ste helft gezien waarbij ik ervan overtuigd was dat als ik daar stond, ik er zeker 2 erin zou tikken.Maar het team heeft het zonder mij ook heel goed gedaan. In de penalty serie was ik een beetje teleurgesteld dat we 2 van niet hebben weten te verzilveren. maar we hebben een heel goede keeper en zoals altijd stond hij vanavond weer op de juiste plaats, we hebben de finale gehaald, het is loon naar hard werken.

“We gaan ons nu voorbereiden op de 2 finale wedstrijden, de eerste op 30 november in het Essed stadion en 7 december in Jamaica en Shaquille Cairo will be back om te zorgen voor de doelpunten bij Robinhood” zei Cairo na de wedstrijd  donderdagavond tegen de Sport van Culturu TV.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportShaquille Cairo: ''Ik had er graag bij willen zijn"