donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Shakhtar Donetsk stunt tegen Barcelona

lees ook ...

Braziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan b...

De 18-jarige Braziliaans talent en speler van Atletico Paranaense Victor Roque zal zich volgend maand december in Spanje aanmelden bij zijn nieuwe club Barcelona. Barcelona heeft van de LA Liga gro...

De ploeg uit Oekraine Shakhtar Donetsk heeft dinsdag voor een verrassing gezorgd door met 1-0 te winnen van Barcelona in de Championsleague.

” We speelden een zeer slechte wedstrijd, we hebben onze tegenstander onderschat en dat heeft ons de nederlaag gekost” zei coach Xavi Hernandez van Barcelona na de wedstrijd tegen de pers.De nederlaag is terecht,  want in de eerste helft speelden we heel slecht,in de 2de helft iets beter.We zijn nu even uit balans, dit was mijn slechtste wedstrijd sinds ik 2 jaar geleden overnam als coach van Barcelona.

De nederlaag betekent dat Barcelona 2 van hun laatste drie wedstrijden hebben verloren. Barcelona liet de kans voorbij gaan om zich gelijk te plaatsen voor de volgende ronde van de Championsleague met nog 2 wedstrijden te spelen in de groepsfase.

Ook verdediger Cancelo vond dat zijn team heel slecht gevoetbald heeft tegen Shakhtar. Tegen Real Sociedad verdienden we de overwinning niet, tegen Shakhtar waren we meer dan 60 procent in balbezit, maar het ontbrak ons aan vechtlust om de wedstrijd te winnen, we spelen dit weekend tegen Alaves in de La Liga en krijgen daarna de internationale break en we moeten ons dan gaan hergroeperen vindt de verdediger.

Araujo hield een voetblessure over aan de wedstrijd en zal bij terugkomst in Spanje nagegaan worden hoe ernstig de blessure is. De wedstrijd werd in Duitsland gespeeld, dit vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraine. Het enig doelpunt van de wedstrijd werd in de 40ste minuut van de 1ste helft gescoord. FC Porto on met 2-0 van Antwerpen en heeft evenals Barcelona 9 punten. Shakhtar heeft door de overwinning op Barcelona nu 6 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportShakhtar Donetsk stunt tegen Barcelona