maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Shakhtar Donetsk geeft met nog 30 secondentegaan overwinning uit handen

lees ook ...

UEFA deelt straf uit aan Barcelona vanwege racistisch gedrag...

De UEFA heeft FC Barcelona gestraft voor het 'racistisch gedrag' dat de fans hebben vertond rondom het heenduel met Paris Saint- Germain. De UEFA heeft ook het gooien van vuurwerk en het aanrichten...

Shakhtar Donetsk uit Oekranie geeft in Warsaw met nog 30 seconden tegaan tegen Real Madrid  in de Championsleague een overwinning uit handen en speelt 1-1 gelijk

Shakhtar Donetsk had de  overwinning nodig wilden ze nog een kans maken om de volgende   ronde te halen.Real Madrid die zonder Vinicius Jr, Luka Modric de wedstrijd  begon had erg veel moeite om het sterk aanvallend spel van Shakhtar tegen te houden .Het gelukte Shakhtar   Donetsk en Real Madrid  niet om tot scoren in de 1ste helft  en gingen de rust in met een 0-0 gelijke stand.

In de  2de helft maakte Eden Hazard  die in de basis begon plaats  voor Vinicius Jr .Coach Ancelotti  bracht ook Luka Modric binnen de lijnen.Met de invallers veranderde ook gelijk het spel van RealMadrid. Desondanks kreeg Shakhtar Donetsk de kans om te scoren in de 46ste minuut en kreeg daarna nog enkele goede kansen om hun voorsprong te vergroten helaas wisten zij de kansen niet om te zetten in doelpunten.RealMadrid bleef zoeken naar de gelijkmaker en die kwam ook met nog 30 seconden te spelen.Dit doelpunt kostte wel een lelijke  blessure  voor Real Madrid verdediger Rudiger  en de keeper  van Donetsk die met hun hoofd tegen elkaar aankwamen.Door het gelijkspel heeft Real Madrid zich geplaatst voor de volgende ronde.

Overige uitslagen  van de dinsdag gespeelde Championsleague wedstrijden:Celtic vs Leipzig 2-0  Manchester City  vs Copenhagen 0-0 PSG  zonder Messi  speelde  1-1 gelijk tegen Benfica, ACMilan vs Chelsea   0-2  Dortmund vs Sevilla 1-1.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportShakhtar Donetsk geeft met nog 30 secondentegaan overwinning uit handen