Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Shad Gaspard Ex-topworstelaar vermist na duik in zee

Geplaatst

op

Img 6ba9422ae5cc 1

De voormalig Top-worstelaar en trainingspartner van Rico Verhoeven wordt vermist nadat hij een duik in de zee had genomen. Dit voorval gebeurde afgelopen zondag op de Marina Del Rey Beach, aangrenzend aan Los Angeles. Kickbokser Rico Verhoeven is zeer ongerust en vreest dus het ergste.

Gaspard nam zondag een duik in zee samen met zijn 10-jarige zoontje. Toen bleek dat het tweetal in de problemen zat heeft de Amerikaanse kustwacht het 10 jarig jongetje weten te redden.

Volgens de Amerikaanse media werd Gaspard gegrepen door een grote golf. Gaspard riep nog naar de kustwacht om eerst zijn zoon te redden uit het water. De kustwacht heeft vervolgens Gaspard niet meer kunnen terug vinden in het water. De zoektochten hebben tot op heden niets opgeleverd. De helikopters blijven verder zoeken naar Gaspard.

Shad Gaspard is een bekendheid in Amerika, hij maakte furore als superster in de World Wrestling Entertainment. Hij wilde graag een een carrière in de filmwereld. Hij vervulde zoals hij graag wilde rolletjes in de films en tv-series.

“Ik bid voor mijn broeder Shad en zijn vrouw en zoon”, aldus Verhoeven op zijn Instagram.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Vrouwentak Arsenal krijgt boete opgelegd van FA wegens discriminatie

Geplaatst

op

Img 549e7af070de 1

De Arsenal vrouwen hebben een boete van 50.000 pond gekregen (56.000 euro) wegens discriminatie. De Engelse voetbalbond is van mening dat de club in 2014 onterecht een jeugdcoach heeft ontslagen omdat hij autisme heeft.

De jeugdcoach wie het betreft is Robin Carpenter, hij heeft zelf verteld dat hij een vorm van autisme heeft. Hij was verantwoordelijk voor een meisjes jeugdteam onder 15 van de Engelse club Arsenal. Eerder in 2015 won hij al een rechtszaak bij de rechtbank. Hij kreeg toen 17.000 pond als compensatie voor het onterechte ontslag. Arsenal had de coach niet op basis van zijn handicap mogen ontslaan. Dit was volgens de rechter een onredelijke behandeling.

De FA heeft nu alsnog Arsenal een boete opgelegd. Tevens moeten de stafleden van de club die destijds betrokken waren een educatieprogramma volgen.

Culturu.com

Lees verder

Sport

FC Utrecht wil KNVB Finale in Bonaire

Geplaatst

op

Img B4ccf91561a3 1

FC Utrecht denkt er serieus over na om de KNVB beker finale op Bonaire te spelen. Daar de finale niet gespeeld kan worden in Nederland wegens overheidsreglementen, is Bonaire een goede optie. Door FC Utrecht worden alle mogelijkheden besproken, als er maar een Beker Finale kan komen gekoppeld met een Europese ticket voor de winnaar.

De voorzitter van de Bonairiaanse voetbalbond Ludwin Balentin, ziet een beker finale als een enorme boost voor het het eiland. En zal al zijn medewerking verlenen om dit mogelijk te maken. Zijn verwachting is dat heel Bonaire super enthousiast zal zijn.

Indien hier voor gekozen wordt, zullen de spelers bij aankomst wel in quarantaine moeten, dit uit voorzorg wegens het blijven bestrijden van de coronavirus. Bonaire is nauwelijks getroffen door de corona-pandemie , er zijn 2 besmettingen geregistreerd.

Als de wedstrijd in de hoofdstad Kralendijk gespeeld zal worden, zal het stadion wel opgeknapt moeten worden. Echter dit ziet men niet als een obstakel, misschien is dit wel het goede moment hier voor, aldus Edison Rijna van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB).

Culturu.com

.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen