woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

Serie A Lecce coach ontslagen na kopstoot aan speler Verona

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

Roberto D’Aversa die coach is van de Italiaanse Club Lecce heeft zich zondagmiddag laten gaan in de Serie A wedstrijd tussen Lecce en Hellas- Verona door een speler van Hellas – Verona een kopstoot te verkopen na de wedstrijd.

De Italiaanse trainer kwam na de wedstrijd het veld op en velen dachten dat hij op het veld gekomen was om de gemoederen die er verhit waren te komen sussen.Tot ieders verbazing liep hij  richting Thomas Henry van Hellas- Verona en verkocht de aanvaller een kopstoot. De coach kwam het opnemen voor zijn verdediger Marin Pongracic die in een heftige discussie verwikkeld was met Thomas Henry (Verona). D’Aversa verkocht Henry een kopstoot in bij zijn van  een official van de Italiaanse voetbalbond, die het geval rapporterde aan de hoofd- arbiter. D’Aversa beweerde later dat het geen kopstoot was, maar de beelden na de wedstrijd lieten wel wat anders zien. D’Aversa en Henry werden door de arbiter van het veld gestuurd. De trainer heeft inmiddels zijn verontschuldigingen aangeboden, maar het mocht niet baten het kwaad was al gschied.

Maandagochten kwam het bestuur van Lecce uit meteen verklaring over hetgeen zich heeft afgespeeld na de wedstrijd van zondag. Het bestuur geeft in haar verklaring aan dat naar aanleiding van het incident zondag na de wedstrijd besloten is trainer Roberto D’ Aversa te ontslaan als coach van Lecce. ” Wij bedanken de coach en zijn staf voor hun toewijding” en gaan over tot de orde van de dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerie A Lecce coach ontslagen na kopstoot aan speler Verona