zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Sergio Ramos scoort en Lionel Messi wordt uitgefloten

lees ook ...

Blessure Frenkie de Jong domper voor Barcelona en Oranje

Frenkie de Jong moest na iets meer dan dertig minuten spelen  in de LA Liga wedstrijd van Barcelona tegen Celta de Viga geblesseerd het veld verlaten. Frenkie de Jong, die kort voor de blessure een...

De kampioen van de Ligue1 in Frankrijk  PSG  heeft  hun laatste wedstrijd in de competitie niet winnend weten af te sluiten er werd met 2-3  verloren van Clermont waarbij Sergio Ramos wel scoorde maar Lionel Messi  kreeg wederom een fluitconcert van de PSG  supporters.

Zowel  Lionel Messi als Sergio Ramos  speelden zaterdagmiddag hun laatste wedstrijd in de shirt van PSG. Beide spelers kwamen 2 jaar geleden transfervrij terecht bij PSG  en kenden toch wel een vrij goede periode bij PSG I. Lionel Messi  scoorde in de 2 jaren  35  doelpunten voor PSG  maar ook hij  kon helaas niet voorkomen dat PSG  tot 2 keren toe werd uitgeschakeld in de Championsleagueie iets dat de PSG supporters  hem zwaar  hebben aangerekend. Sergio Ramos  had in het begin  veel  last van blessures maar vond gaande weg zijn plek binnen  het team en pikte af en toe ook nog een doelpunt.

Lionel Messi heeft genoeg aanbiedingen op tafel  liggen en maakt komende week bekend waar hij zijn carriere  zal  voortzetten en  zal waarschijnlijk kiezen voor een avontuur in Saoedi Arabie  of voor  Intermiami  in de USA. Sergio Ramos heeft nog niet aangegeven wat hij verder zal doen.

Opvallend bij de laatste wedstrijd van PSG was wel de reactie van  trainer Christopher Gatlier nadat Lionel Messi  voor de zoveelste keer werd uitgefloten door de supporters van PSG. Eindelijk nam de coach het op voor Lionel Messi op daar aan te geven  dat het echt hinderlijk en  stored is,  eerder deed hij alsof zijn neus bloede.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSergio Ramos scoort en Lionel Messi wordt uitgefloten