dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sergino Dest terug in Nederlandse competitie

lees ook ...

” Dan ga ik ergens anders prijzen winnen als ze me nie...

De Nederlandse trainer Erik Ten Hag snoerde de mond van een ieder zaterdag door het winnen van de FA Cup en wel met 2-1 van aartsrivaal Manchester City de huidige kampioen in de Premier League. ...

De 22-jarige vleugelverdediger van Barcelona en de Nationale selectie van de USA Sergino Dest keert na een avntuur in Spanje terug naar de Nederlandse competitie.

Sergino Dest die van Ajax vertrok naar Spanje Barcelona met de hoop daar zijn carriere succesvol te kunnen voortzetten is helaas van een koude kermis gekomen want het werd niet wat hij ervan verwacht werd. Binnengehaald door ex- Barca trainer Ronald Koeman waar hij nog aan spelen toekwam werd helaas bij de komst van Xavi Hernandez op een zij spoor gezet.Dest werd zelfs verhuurd aan AC Milaan in Italie waar hij ook weinig aan spelen toe kwam en zelfs uit de selectie werd gezet, aangezien hij daar op huurbasis was keerde hij terug naar Barcelona. Dest kreeg  van coach Xavi een nieuwe kans om zich te bewijzen bij Barcelona maar helaas lukte dat ook niet in de pre-season. Dest mag nu uitkijken naar een andere club. PSV heeft serieuze interesse getoond in hem.

Dest mag van Barcelona vertrekken naar PSV voor een bedrag van 10 miljoen Euro en wel op huurbasis voor een seizoen met een optie tot koop.PSV wil Dest zelfs maandag al  presenteren als hu nieuwe aanwinst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSergino Dest terug in Nederlandse competitie