vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Sergino Dest niet meer welkom bij ACMILAN

lees ook ...

Ashley Cole in Premier League Hallo of Fame

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame. Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- ja...

De Amerikaanse international met een Surinaams roots  Sergino Dest is niet meer welkom bij de Italiaanse club  ACMilan vanwege zijn  slechte prestaties bij de club.

Sergino Dest was vanuit Barcelona op huurbasis bij ACMILAN. Dest werd door de voormalige coach Ronald Koeman bij Barcelona binnen gehaald  maar de huidige coach Xavi Hernandez  was niet onder de indruk van de kwaliteiten van Dest waardoor  hij mocht uitkijken naar een andere club en zo kwam Dest bij ACMILAN  terecht. In het begin ging het goed maar gaande weg werd Dest geteisterd  door blessures  waardoor  hij  niet aan spelen  toe kwam en daardoor  de aansluiting met het team kwijt raakte.

Was hij blessure vrij dan zat hij meer op de reserve bank. ACMILAN  speelde  afgelopen weekend hun laatste wedstrijd en ook toen ontbrak Dest vanwege een blessure. Volgens de coach is Dest een belangrijke speler maar  hij kan zich niet aanpassen aan ons system en is hij daardoor  gezakt in de prikorde.Dest moet nu terug naar Barcelona  waar zijn contract nog doorloopt tot 2025. Bij Barcelona zit men niet echt te springen op een terugkeer van  Sergino Dest. Dest zal dus moeten uitkijken naar een andere club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSergino Dest niet meer welkom bij ACMILAN