maandag 17 juni 2024
28 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Sergino Dest niet in Champions league selectie AC Milan

lees ook ...

NBA PLAY-OFFS Boston neemt voorsprong in NBA Finale

De ploeg van de Boston Celtics heeft een voorsprong genomen in de finale van de NBA door ook zondagavond de tweede game naar zich toe te trekken na de 105-98 overwinning op Dallas Mavericks. Da...

De Amerikaanse international Sergino Dest zal niet door zijn huidige werkgever AC Milan worden ingeschreven  voor het restant van dit Champions league- seizoen en dit vanwege zijn minder goede prestaties bij de club.

Sergino Dest, oud-speler van Ajax en FC Barcelona had gehoopt een rol van betekenis te kunnen spelen bij zijn nieuwe werkgever AC Milan na zijn vertrek bij Barcelona. Dest  speelt op huurbasis bij AC Milan. In het begin kreeg Dest wel aardig speel minuten, maar de afgelopen weken is dat meer op reserve bank en soms komt hij ook niet voor op de  spelerslijst.

AC Milan is niet meer onder de indruk van de prestaties van Dest en wil hem na dit seizoen terug sturen naar Spanje. De leiding van AC Milan heeft nu besloten hem niet in te schrijven voor deelname aan het laatste gedeelte van het Champions league seizoen.

Dest kampt met een spierblessure die hij begin van het jaar opliep, het is wel niet bekend wanneer hij hersteld zal zijn van zijn blessure. AC Milan schijnt meer vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van de 21- jarige Malik Thlaw, die Dest momenteel vervangt als rechtsback  en wel opgenomen is in de Champions league selectie van de club. AC Milan heeft ook gemeend Zlatan Ibrahimovic, die vanwege zijn leeftijd wordt geteisterd niet op te nemen in de selectie.

AC Milan speelt in achtste finale van de Champions league tegen de Engelse club Tottenhamhotspur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSergino Dest niet in Champions league selectie AC Milan