woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Sergino Dest betuigd spijt van rode kaart

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

De vleugelverdediger van de  Verenigde Saten en PSV Sergino Dest kreeg in de Concacaf Nation League ontmoeting tussen de USA en Trinidad& Tobago de rode kaart vanwege wangedrag en zijn land verloor ook nog de wedstrijd met 1-2.

” Het zal nooit meer gebeuren” schreef Sergino Dest op instagram.”Ik heb mijn medespelers en land in de steek gelaten  en biedt hierbij mijn verontschuldigingen aan ” zo betuigde Dest  spijt op instagram. Sergino Dest kon maandagavond in de Concacaf Nation League ontmoeting tussen USA en Trinidad zijn emoties niet onder controle houden. Na de 1ste gele kaart, trapte hij de bal in bijzijn van de arbiter d keihard weg en dat leverde hem niet alleen een 2de gele kaart op, maar ook rood en moest daardoor voor rust  van  de wedstrijd de kleedkamer opzoeken. Al klaagend verliet Dest het veld. USA  had kort voor de rode kaart van Dest een 1-0 voorsprong genomen in de wedstrijd.

In de 2de helft heeft Trinidad flink gebruik gemaakt van de numerieke meerder en won uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. USA kon zich gelukkig voor Dest zich een nederlaag permitteren omdat  ze zich reeds geplaats heeft voor de Copa Ameria 2024.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSergino Dest betuigd spijt van rode kaart