zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams zegt het ontbrak mij aan wedstrijdritme

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

Evenals vorig jaar kwam Serena Williams niet verder dan de 1ste ronde van het Wimbledon tennistournooi in Engeland

Het  was duidelijk dat het aan wedstrijdritme ontbrak bij de 40 jarige Serena Williams dinsdagmiddag in de 1ste ronde van het Wimbledon tournooi.Na een slappe start waarbij ze vrij snel de 1ste set verloor van Harmony Tan maar in de 2de set goed terugkwam en die met 6-1 won werd de 3de set echt een nachtmarrie voor Serena,die ze met 6-7 verloor.

Fijsiek zat ik er goed in maar ik had niet getraind voor een wedstrijd van drie uren en dat heb ik gemerkt in de 3de set, ik zat conditioneel niet op me normaal niveau.Serena keerde precies na een jaar weer op de tennisbaan.Serena is nog steeds op zoek naar haar 24ste grand slam.

De 24 jarige Harmony Tan maakte haar wimbledon debuut en wist niet wat haar overkwam na de winst op.Serena Williams.Ik was bang na de loting,ik dacht tegen Serena Williams,een legende,ik geef mezelf geen kans om te winnen.Een paar punten maken hooguit maar winnen No way.Toen Serena voor het eerst in 1998 meedeed aan Wimbledon was Harmony Tan nog een baby.En nu in 2022 wint ze met 7-5 1-6 7-6 van Serena .

Serena Williams wordt in september 41 maar zei tijdens de persconferentie niet te weten als dit haar laatste wedstrijd is geweest.Ik weet het niet,we zien wel hoe de zaken zich verder ontwikkelen de komende dagen,weken en maanden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams zegt het ontbrak mij aan wedstrijdritme