vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams voelt zich weer thuis op de tennisbaan

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Griepverschijnselen in Nederlandse selectie

De bondscoach van het Nederlandselftal Louis Van Gaal heeft vrijdagochtend alarm geslagen vanwege de toename van griepverschijnselen in het Nederlandselftal. Terecht maakt  de bondscoach van het Ne...

De inmiddels 40 jarige Serena Williams maakte na een jaar van afwezigheid haar comeback op de tennisbanen in het damesbubbel Eastbourne tournooi

Serena Williams moest vorig jaar reeds in de 1ste ronde van het Wimbledon tennistournooi de strijd opgeven vanwege een opgelopen blessure .Serena heeft sindsdien aan geen enkel tournooi meegedaan.Serena inmiddels ookal moeder van een schattig dochtertje vind dat de tijd nu wel weer rijp genoeg is om weer op de tennisbanen te verschijnen.

Serena speelde samen met de nummer drie op de wereldranglijst Ons Jabeur in de damesdubbel in het Eastbourne tournooi,ze namen het op tegen het koppel Marie Bouzkova/ Sara Sorribles en wonnen met 2-6 6-3 en 11-9.Ik heb genoten van het samen spelen met Ons en voor mij was het ook een goed gevoel weer op de baan te zijn.

Serena Williams 23 voudig major single winnaar zal de komende week via een wildcard meedoen aan het Wimbledon tennistournooi in Engeland.Venus Williams heeft afgezegd voor dit tournooi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams voelt zich weer thuis op de tennisbaan