vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams voelt zich weer thuis op de tennisbaan

lees ook ...

UEFA neemt wens Ronald Koeman in overweging

De UEFA heeft donderdag in een statement laten weten dat de wens van de verschillende coaches die het liefst 26 spelers willen meenemen  naar het EK in Duitsland inplaats van de vastgestelde 23. ...

De inmiddels 40 jarige Serena Williams maakte na een jaar van afwezigheid haar comeback op de tennisbanen in het damesbubbel Eastbourne tournooi

Serena Williams moest vorig jaar reeds in de 1ste ronde van het Wimbledon tennistournooi de strijd opgeven vanwege een opgelopen blessure .Serena heeft sindsdien aan geen enkel tournooi meegedaan.Serena inmiddels ookal moeder van een schattig dochtertje vind dat de tijd nu wel weer rijp genoeg is om weer op de tennisbanen te verschijnen.

Serena speelde samen met de nummer drie op de wereldranglijst Ons Jabeur in de damesdubbel in het Eastbourne tournooi,ze namen het op tegen het koppel Marie Bouzkova/ Sara Sorribles en wonnen met 2-6 6-3 en 11-9.Ik heb genoten van het samen spelen met Ons en voor mij was het ook een goed gevoel weer op de baan te zijn.

Serena Williams 23 voudig major single winnaar zal de komende week via een wildcard meedoen aan het Wimbledon tennistournooi in Engeland.Venus Williams heeft afgezegd voor dit tournooi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams voelt zich weer thuis op de tennisbaan