vrijdag 19 april 2024
24.2 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
4
(1)

Serena Williams terug op Wimbledon

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

Precies een jaar geleden raakte Serena Williams geblesseerd in de 1ste ronde van het Wimbledon Tennistournooi in Engeland en verliet met tranen in de ogen de tennisbaan

De 40-jarige Serena heeft besloten om na een jaar van afwezigheid van een blessure zich weer te begeven op de tennisbaan.Het is een toffe periode voor mij geweest,het leek alsof ik een jaar lang geblesseerd was want niets lukte en ik heb toen me racket aan een kant gezet en me focus even verschoven naar me 4 jarig dochtertje en me business.

Na een korte periode van rust kwam de motivatie weer terug om me racket weer op te pakken en te trainen naar een tournooi toe,ik heb jammer genoeg het US Open net niet gehaald dus dan maar Wimbledon.

I am back en me streven is om het tournooi winnend af te sluiten zei Serena afgelopen zaterdag tijdens een korte persconferentie.Let wel ik ben nooit gestopt met tennissen ik had gewoon even de tijd nodig om te herstellen.Twee weken geleden nam Serena het besluit mee te doen aan het Wimbledon tournooi.Serena won 7 keer het Wimbledon tennistournooi.

Serena Williams die nu ver buiten de top 100 zit zal het in de 1ste ronde opnemen tegen de nummer 213 op de ranglijst Harmony Tan.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams terug op Wimbledon