woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams plaatst zich voor 2de ronde US OPEN

lees ook ...

Erling Haaland ” Player of the year ” in Premie...

De 22-jarige Noorse international en speler van Manchester City  Erling Haaland is uitgeroepen tot Player of the year in de Premier League. Erling Haaland scoorde in zijn debuut seizoen  bij Manch...

De 41 -jarige Serena Williams heeft zich maandagavond na 1 uur en 40 minuten weten te plaatsen voor de 2de ronde van het US Open tennistournooi door van Danka Kovinic te winnen met 6-3 6-3

Met 23.000 toeschouwers in het Arthur Ashe tennis stadion was het heel anders dan de voorgaande keren voor Serena Williams, die eerder haar afscheid voor het tennissen had aangekondigd en had aangegeven dat dit haar laatste optreden zou zijn in het US Open. Er waren daarom veel bekende acteurs , bekende zangers en zangeressen op de tribune om Serena voor de laatste keer in het US Open te komen bewonderen.

Het publiek was er speciaal voor Serena Williams en liet dat ook blijken tijdens de wedstrijd tegen Danka Kovinic. We love you Serena, go  go Serena, good service Serena, zo werd zij aangevuurd om het beste eruit te halen. Aan Serena was duidelijk te zien dat ze gekomen was om haar wedstrijd te winnen.We zagen het aan haar spel, haar service, haar voeten werk, haar winnaars instelling.Ze won de eerste set met 6-3 na een achterstand te hebben ingelopen. In de 2de set was Serena ook veel beter dan Kovinic en won overtuigend met 6-3.Na de wedstrijd werd er op gepaste wijze afscheid genomen van Serena Williams na vooral de bemoedigende woorden van Billy Jean King, die de toen 6 jarige Serena Williams een duw in de rug gaf om door tegaan met tennissen en vooral haar geweldige service te gebruiken.

Serena Williams gaf na de wedstrijd aan er te willen zijn voor haar gezin , haar  business en geloof. Je weet maar nooit, dit is echt niet het einde. Ik kijk uit naar de dubbel met me zus, het is zolang geleden dat we samengespeeld hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams plaatst zich voor 2de ronde US OPEN