donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams luidt einde tennis carrière in

lees ook ...

Warm omhaal bodybuilder Soepe Koese

De Surinaamse prof bodybuilder Soepe  Koese die de Arnold  Classic 2022  begin deze maand wist te winnen werd vrijdagmiddag warm omhaald op zanderij Soepe werd flink in de bloemetjes gezegd door d...

De 40-jarige Serena Williams  heeft na haar wedstrijd in de 1ste ronde van de Nacional Bank Open aangegeven binnenkort te zullen stoppen met tennissen.

Na de gewonnen wedstrijd  in de 1ste ronde van het Nacional Bank Open in Canada plaatste Serena  op haar Instagram account  de volgende woorden het aftellen voor het einde van carrière begint spoedig.Het is niet makkelijk om afscheid te nemen van iets waarvan je altijd gehouden hebt.Maar ik wil me nu gaan focussen op mijn moederschap en me geestelijke doelen.

Op 17 jarige leeftijd won Serena haar 1ste grandslam ,ze versloeg Martina Hingis met 6-3 7-6 in Flushing Meadows  in de finale.Ze versloeg eerder Monica Selles ,Conchita Martinez en Lindsay Davenport. Ze werd daarna ook de 1ste zwarte vrouw die een major tournooi won, sinds Althea Gibson dat deed in 1958.

Serena Williams heeft inmiddels 23 grandslam titels op haar naam staan en zal met het aankondigen van haar retire de 24ste grandslam  laten schieten of tenzij zij het US Open dit jaar nog weet te winnen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams luidt einde tennis carrière in