dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Serena Williams in augustus weer op de tennisbaan

lees ook ...

WK2022 UPDATE: Robert Lewandowski scoort voor het eerst op e...

De 34-jarige Poolse international en speler van Barcelona Robert Lewandowski scoort voor het eerst op een World Cup en zorgt voor drie belangrijke punten voor Polen in Groep C. Polen speelde de eer...

De 40-jarige Serena Williams die in de 1ste ronde van Wimbledon werd uitgeschakeld heeft aangegeven in augustus mee te zullen doen aan het Tennis tournooi in Toronto

Het WTA1000 tournooi wordt van 6 tot 14 augustus gehouden in Toronto Canada en staat bekend als The National Bank Open.Dit tournooi is niet onbekend bij Serena,ze stond vier  keer in de finale en won er drie.In 2019 stond ze ook in de finale maar moest afhakken vanwege een blessure.

Na een afwezigheid van 12 maanden deed ze laatst mee aan het All England Wimbledon maar werd in de 1ste ronde uitgeschakeld door Harmony Tan.Serena won haar laatste GrandSlam in 2017.Ze heeft 23 GrandSlam titels op haar naam staan en doet  er alles aan om de 24ste GrandSlam binnen te halen.

Tijdens The National Bank Open  zullen 41 van de 43 topgeplaatste vrouwen meedoen waaronder Naomi Osaka, Coco Gauff en titelverdedigster Emma Raducanu.Het is de vraag hoever Serena Williams in dit tournooi zal komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSerena Williams in augustus weer op de tennisbaan