Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Selena Babb verassende transfer tekent bij AC Milan

Geplaatst

op

Img 8ab52cdad20d 1

Selena Babb heeft een mooie transfer naar AC Milan te pakken. De doelvrouw heeft een contract ondertekend bij de Italiaanse club, dit is vandaag bekend gemaakt.

Selena Babb is zeer tevreden met deze volgende stap in haar voetbalcarrière. Het Italiaanse avontuur gaat zij met de volle overtuiging tegemoet. AC Milan komt uit in de de serie A, dat is de hoogste divisie in Italie. De Italiaanse club is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de poule.

“Met veel plezier kondig ik aan dat AC Milan mijn nieuwe club is! Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van dit team en van een van de grootste clubs ter wereld” aldus Babb.

Babb heeft in Nederland gespeeld voor Excelsior Barendrecht, vervolgens maakte zij een overstap naar de Roemeense club U Olimpia Cluj. Zij verkaste toen naar Apollon Ladies een club in Cyprus, om alsnog snel te schakelen naar de Spaanse club Sporting Huelva. Voor laatstgenoemde club keepte de 24 jarige doelvrouw een wedstrijd in de Primera Division, om nu dan alsnog de verassende overstap te maken naar AC Milan.

Selena Babb was eerder ook te bewonderen als doelvrouw voor het land Suriname, welke jaarlijks deelnam aan een landen voetbal toernooi gehouden in Amsterdam. Hier wist zij de Surinaamse kleuren en het doel van Suriname met volle overgave te verdedigen.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alma
woensdag 15 juli 2020 22:44

Trots trots trots gefeliciteerd en heel veel succes en maakt er een mooie carrière van in Italië

Lunes Armand
donderdag 16 juli 2020 02:49

Proficiat!!!! Keep the good things going en laat zien dat het hout waar jij uit gesneden bent, toch wel betere segmenten in zich draagt dan die van de concurenten van jouw!! Wij blijven jouw volgen en hopen heel gauw te horen dat jij 1e keus bent!! het gaat jou goed!Advertentie

Sport

Serena Williams investeert in vrouwenvoetbal

Geplaatst

op

Img 89d6c855a470 1

Mede door Serena Williams zal er een 11e voetbalteam actief zijn in de National Women’s Soccer League, de hoogste Amerikaanse voetbalcompetitie voor vrouwen. De namen van de mede investeerders die het voetbal project in LA omarmen zijn indrukwekkend.


De NWSL heeft bekend gemaakt dat er in 2022 een nieuw team zal deelnemen in de competitie, een franchiseclub die uit LA komt. Serena Williams is dus een van de investeerders. Verder zijn er ex- topvoetbalsters Mia Hamm, Abby Wambach en Julie Foudy en ook actrice Natalie Portman. die mee doen aan het project.


Natalie Portman, de Oscar-winnares (voor haar rol in Black Swan) heeft eerder in april 2019 een wedstrijd bijgewoond van de Amerikaanse voetbalsters. Zij ondersteund het initiatief en de strijd voor gelijke betalingen voor mannen en vrouwen.  Jennifer Garner en Eva Longoria ondersteunen dit initiatief ook.

Culturu.com

Lees verder

Nederland

Jacintha Weimar van Bayern München naar SC Sand

Geplaatst

op

Img Bab784ff83f0 1

Wederom heeft er een keepster een overstap gedaan binnen de Duitse Bundesliga. Jacintha Weimar heeft haar vertrek bij Bayern München kenbaar gemaakt, zij zal nu het doel van SC Sand verdedigen. Een club welke uitkomt in de hoogste divisie van Duitsland.

De 22 jarige doelvrouw heeft 4 jaar gespeeld bij Bayern München (voornamelijk in jong Bayern) en voelt dat zij nu ready is om haar ontwikkeling voort te zetten bij een andere club. De Duitse club SC Sand heeft haar nu deze mogelijkheid aangeboden.

Jacintha Weimar is maar wat blij dat zij weer een nieuwe sportieve uitdaging zal aangaan. De Duitse competitie is voor haar wel bekend en ze weet wat er van haar gevraagd wordt. Nu is het zaak om met SC Sand goede prestaties neer te zetten.

“Ik voel me erg goed in Duitsland en daarom ben ik des te blijer dat mijn volgende stap SC Sand is. Ik kijk er naar uit om mijn nieuwe team te leren kennen en om er samen een goed seizoen van te maken”, aldus Weimar .

Haar profiel en presentatie bij de club, is te zien op de website van SC Sand.

Img A4beb7f760e7 1
Jacintha Weimar (Keepster van SC Sand)

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen