vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sebastien Haller voor het eerst in actie voor Dortmund in de Championsleague

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

De 28-jarige Sebastien Haller die vanwege een  teelbalkanker operatie enige tijd niet actief was maakt woensdagmiddag zijn eerste Champions League opwachting voor de Duitse club Dortmund.

Haller mag tegen Chelsea voor het eerst in Champions League verband in actie komen voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund, daarvoor speelde hij met Ajax al in de Champions League.  “Ik kan niet wachten om in actie te komen voor Dortmund. Het zwaarste van de afgelopen maanden was om de bezorgde gezichten van mijn familie te zien,” blikt Haller terug en toch bracht de ziekte mij ook mooie dingen.

“Ik heb veel hulp gehad, soms met de kleinste dingen, steun van Ajax, van buren en ook via social media. Het wordt een speciale middag tegen Chelsea, hopelijk dat we kunnen profiteren van hun minder goede prestaties van de afgelopen weken. Ik hoop te kunnen scoren voor mijn club.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSebastien Haller voor het eerst in actie voor Dortmund in de Championsleague