zondag 26 maart 2023
29.4 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sebastien Haller voor het eerst in actie voor Dortmund in de Championsleague

lees ook ...

Aron Winter officieel nieuwe bondscoach NATIO Suriname

Aron Winter is woensdagmiddag tijdens een speciaal belegde persconferentie door het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB officieel aangesteld als de nieuwe bondscoach van NATIO Suriname Aron W...

De 28-jarige Sebastien Haller die vanwege een  teelbalkanker operatie enige tijd niet actief was maakt woensdagmiddag zijn eerste Champions League opwachting voor de Duitse club Dortmund.

Haller mag tegen Chelsea voor het eerst in Champions League verband in actie komen voor zijn nieuwe club Borussia Dortmund, daarvoor speelde hij met Ajax al in de Champions League.  “Ik kan niet wachten om in actie te komen voor Dortmund. Het zwaarste van de afgelopen maanden was om de bezorgde gezichten van mijn familie te zien,” blikt Haller terug en toch bracht de ziekte mij ook mooie dingen.

“Ik heb veel hulp gehad, soms met de kleinste dingen, steun van Ajax, van buren en ook via social media. Het wordt een speciale middag tegen Chelsea, hopelijk dat we kunnen profiteren van hun minder goede prestaties van de afgelopen weken. Ik hoop te kunnen scoren voor mijn club.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSebastien Haller voor het eerst in actie voor Dortmund in de Championsleague