0
(0)

Schotland stunt tegen het sterke ‘ nieuw ‘Spanje

De 61- jarige trainer Jose Mourinho heeft aangegeven nu wel open te staan voor een job in Saudi- Arabie integenstelling wat hij eerder aangaf geen heil te zien om in Saudi- Arabie te werken. De Por...

Het is de selectie van Schotland dinsdagavond gelukt om  het nieuwe Spanje met 2-0 te verslaan in de EK2024 kwalificatie wedstrijd

Schotland heeft ook de 2de EK Kwalificatie wedstrijd weten te winnen in Hampden Park en ditmaal was het zogeheten nieuwe Spanje die met 2-0 werd verslagen.Schotland werd al snel op het juiste spoor door slordig spel van Spanje en daardoor kreeg Scott Mc Tominay de gelegenheid het eerste doelpunt te noteren voor Schotland.Spanje heeft er alles aan gedaan in de 1ste helft om de Schotse muur te breken, helaas gelukte het niet. De ruststand was dan ook 1-0 voor Schotland.

In de 2de helft  kon het goed opgekomen publiek in het Hampden Park weer juichen , want het was Mc Tominay die zijn 2de doelpunt van de avond scoorde. Ondanks de wissels bij Spanje lukte het de ploeg niet om tenminste een tegen doelpunt te scoren.Schotland wint met 2-0. Voor Spanje hun 1ste nederlaag.