maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Sarina Wiegman verlengd haar contract bij Engeland

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

De 54-jarige Haagse Sarina Wiegman werd maandag nog verkozen tot FIFA Best Woman Coach 2023 en de volgende dag verlengde ze haar contract als coach bij de vrouwenselectie van Engeland.

”Dit is niet waar je het voor doet, maar het is wel heel speciaal dat je zo’n award krijgt. Mooi dat je gezien wordt”. Vorig jaar verloor Wiegman met Engeland de WK- finale van Spanje, na ook in 2019 met Nederland net naast de titel te hebben gegrepen. En in december, het vorig liep Engeland ten koste van Nederland een kans op de Olympische Spelen van dit jaar mis. In de Nation League zag Engeland het Nederlandselftal op basis van doelsaldo zichzelf wel de kans behouden voor plaatsing van de Olympische spelen.” Dat is wat sport zo mooi maakt ” zegt Wiegman.

 

AJAX NIET VERDER MET BAKKER ALS COACH BIJ DE VROUWEN.

Bakker is sinds 2022 de hoofdtrainer in Amsterdam . In haar 1ste seizoen werd ze landskampioen en dit seizoen verrast de ploeg van Bakker in de Championsleague. Halverwege de groepsfase staan de vrouwen van Ajax op de 1ste plaats. Op 20 janauri is Excelsior de tegenstander en gaan de vrouwen op bezoek bij PSG,  maar het laatste duel in de  groepsfase tegen AS Roma, is de wedstrijd waarna ik uitkijk, het is voor ons een thuiswedstrijd verteld Bakker, want op 30 janauri is het erop of eronder. Bij wist in de Johan Cruijff Arena is de volgende ronde een feit. Bakker is bezig aan haar laatste seizoen bij de vrouwen van Ajax.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSarina Wiegman verlengd haar contract bij Engeland