woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

” Santos in 2025 speel ik weer voor jullie”

lees ook ...

Aitana Bonmati wint 2024 Laurens Sportswoman of the year aw...

De voetbalster van Barcelona Aitana Bonmati werd maandagavond tijdens de Laurens Award uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar 2024. Ze is de 1ste vrouwelijke Barcelona speler sinds Leo Messi d...

De 32-jarige Braziliaanse international Neymar Jr die herstellende is van een blessure deed zaterdag een belangrijke belofte aan de spelers van  zijn oude club Santos ” In 2025 speel ik weer voor jullie”.

Neymar Jr. is momenteel in zijn geboorteland Brazilie en herstellende van zijn blessure en was zaterdagmiddag aanwezig bij de wedstrijd van zijn oude club Santos . Voor aanvang van de wedstrijd zocht Neymar Jr de spelers van Santos op in de kleedmaker.Nadat hij de spelers enkele bemoedigende woorden had ingesproken, deed hij de volgende belofte aan de spelersgroep ” In 2025 speel ik weer voor Santos”. De reactie van de spelers en technische staf was overweldigend.

In 2025 loopt het contract van Neymar in Saudi- Arabie af. Wel bestaat er nog een optie voor een extra jaar. Het avontuur bij Al-Hilal kende tot nu toe weinig succes. Neymar speelde gedurende het huidig seizoen pas 3 wedstrijden voor de club. Door zijn blessure komt er waarschijnlijk geen verandering in daar de competitie op 27 mei eindigt. Ook de Copa America 2024 wordt een race tegen de klok voor Neymar Jr.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Santos in 2025 speel ik weer voor jullie''