zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Samuel Umtiti verlengd contract tot 2026 bij FC Barcelona

lees ook ...

Henk Ten Cate mogelijk de oplossing voor Ajax

Henk Ten Cate de huidige assistent bondscoach van NATIO Suriname zou mogelijk Ajax uit de benauwde situatie kunnen halen. Het seizoen is heel slecht begonnen bij Ajax. De ploeg staat momenteel op d...

Umtiti en Barcelona zijn tot een akkoord gekomen over een nieuw contract met een lager salaris.

De Franse international speelt  sinds 2016 voor  Barcelona,  door de vele blessures is hij zijn basisplaats kwijt geraakt. Hij is nu meer bankzitter, hij speelde voor het laatst op 12 december 2021 tegen Osasuna in de La Liga.Helaas kreeg hij daarna geen speelminuten meer en ook onder de nieuwe coach  Xavi Hernandez, mag hij op de reservebank blijven.

Barcelona heeft de afgelopen tijd geprobeerd hem te verkopen of op huurbasis te laten spelen  voor een andere club wat niet gelukt is, mede vanwege zijn hoge salaris en bonussen.Nu hij heeft ingestemd met een lager salaris, kan hij dan aan het eind van het seizoen transfervrij vertrekken of gehuurd worden door  een andere club.

Door het akkoord met Umtiti is Barcelona nu instaat om hun nieuwe aanwinst Ferran Torres in te schrijven in de La Liga, waardoor hij speelgerechtig  vwordt  om voor Barcelona uit te komen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSamuel Umtiti verlengd contract tot 2026 bij FC Barcelona