donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Samuel Umtiti haalt medische test niet

lees ook ...

Afrikaans kampioen Senegal hersteld zich in 2de wedstrijd

Afrikaans kampioen Senegal heeft na de nederlaag tegen Nederland  hun tweede groepswedstrijd wel in winst weten om te zetten en won overtuigend met 3-1 van organiserend land Qatar. Tegen gastland Q...

De 28-jarige Samuel Umtiti heeft de medische test niet gehaald bij de Franse club Rennes

Samuel Umtiti speler van Barcelona moest dinsdag een medische ondergaan bij de Franse club Rennes die hem wilde overnemen van Barcelona.Helaas viel de medische test negatief uit voor Umtiti.De Franse  club heeft dan het besluit genomen om niet in zee tegaan met Samuel Umtiti,de club had al een vermoeden dat Umtiti fysiek er niet goed voor stond.

Net als alle andere ploegen die interesse toonden in Umtiti maakt Rennes zich ook zorgen om de knie van Umtiti.Twee jaar geleden werd hij geoppereerd aan zijn rechterknie maar haalde het niveau van voor zijn operatie niet meer.

Samuel Umtiti komt dit seizoen niet voor in de plannen van Coach Xavi Hernandez.Het afgelopen seizoen speelde hij slechts 1 wedstrijd voor Barcelona.Vanwege zijn hoge salaris wordt het moeilijk voor Barcelona om een nieuwe club voor hem te vinden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSamuel Umtiti haalt medische test niet