woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Samuel Eto’o beschuldigd van Match-fixing

lees ook ...

Paris 2024/ Toch nog geen Corona vrije Olympische spelen.

Na de corona edities van de Olympische Spelen in Tokyo 2021 en Peking 2022 leek de editie in Parijs vrij te blijven van het Virus. Helaas blijkt nu al dat de Olympische Spelen in Parijs niet Corona...

De oudvoetballer van Barcelona en de Nationale selectie van Kameroen nu de huidige voorzitter van de  voetbalbond van Kameroen Samuel Eto’o is beschuldigd op match-fixing in Kameroen.

Volgens Camfoot heeft de huidige president of the Cameroonian Football Federation (Fecafoot) zich schuldig gemaakt aan match- fixing door de 2de divisie club Victoria United te beloven dat hij er persoonlijk ervoor zal zorgen  dat de club  gepromoveerd wordt.De enige mogelijkheid die er was voor de club was middels match- fixting te promoveren en dat heeft Eto’o voor ze weten te regelen.Uiteindelijk  werd Victoria gepromoveerd naar de first- division. Er zijn gesprekken opgenomen tussen Eto’o en de president van de club Valentine Gwain waarbij duidelijk te horen is wat Eto’0   de clubpresident van Victoria United allemaal beloofd heeft. Dat hij zelfs ervoor zal zorgen arbiters eraan meewerken om de promotie van Victoria United mogelijk te maken.

Eto’0 zei nog er dingen openlijk kunt doen maar er zijn ook dingen die je in het geheim kan doen.  Het gesprek vond plaats na de 1-0 nederlaag van Victoria United op 10 december 2022. Opopo moet naar de 1ste divisie, wat er ook gebeurd, blijf kalm, rustig het komt goed, jullie krijgen de drie punten en de arbiter wordt geschorst woorden van Eto’0 en dat gebeurde ook.De case wordt nu verder onerzocht of Eto’0 schuldig is of niet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSamuel Eto'o beschuldigd van Match-fixing