zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Salaris Quincy Promes stopgezet door Spartak Moskou

lees ook ...

NBA Play-offs Boston Celtics neemt voorsprong in finale Eas...

Jaylen Brown heeft donderdagavond in Game two of the best of seven serie in de finale van de Eastern Conference met zijn veertig punten ervoor gezorgd dat de Boston Celtics met 126- 110 wonnen van de ...

De Russische ploeg Spartak Moskou heeft gemeend het  salaris van Quincy Promes die achter de tralies in Dubai zit te stoppen.

Quincy Promes, die in  febrauri in Dubai werd aangehouden wegens zijn betrokkenheid  bij een aanrijding in dat land, krijgt opnieuw een klapper te verwerken. Zijn werkgever Spartak Moskou heeft donderdag besloten hem niet langer uit te betalen. Algemeen direkteur van Spartak Moskou  Oleg Malyshev deed de mededeling in een korte statement.

Het Openbaar Ministerie in Dubai wil hem uitleveren aan Nederland, maar ook Rusland wil hem hebben. Quincy Promes heeft in Rusland zijn belastingen niet betaald. In Nederland is hij veroordeeld vanwege cocaine- smokkel en het neersteken van zijn neef met een mes. Spartak Moskou neemt nu een hard besluit in afwachting op de uitkomst. ” We zijn niet blij dat hij door omstandigheden niet bij het team is” zegt Malyshev. ” Volgens de contractvoorwaarden ontvangt hij geen salaris als hij niet bij de ploeg is.”Doordat Promes in Rusland verbleef kon hij voorlopig de celstraf in Nederland ontwijken, maar met zijn aanhouding in Dubai heeft de zaak een andere wending genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSalaris Quincy Promes stopgezet door Spartak Moskou