Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Said El Badaoui nieuwe trainer van Badr Hari

Geplaatst

op

door

Badr Hari heeft een nieuwe trainer. De kickbokser heeft vandaag via social media bekend gemaakt dat Said El Badaoui zijn nieuwe coach is en dat hij er vertrouwen in heeft dat de samenwerking zal leiden tot succes. 

I would like to announce that Said El Badaoui is my new Head Coach. I am confident that our new collaboration will be crowned with success  zegt Hari via Instagram.

El Badaoui is geen onbekende in de vechtsportwereld. Hij traint onder andere de Nederlandse MMA vechters Melvin Manhoef en Germaine de Randamie.

Hari kondigde een paar weken geleden al aan de samenwerking met Mike Passenier van Mike’s Gym te beeindigen.

Hari heeft onlangs een vernieuwd contract bij GLORY getekend voor 6 partijen. Dit heeft hem doen beslissen om nog eenmaal de weg naar een wereldtitel in te slaan. Hari wil dit doen in een nieuwe omgeving waar hij meer uit zijn comfort zone wordt gehaald. Die omgeving lijkt nu gevonden, bij SB Gym.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Surinaams Sportpaspoort een feit

Geplaatst

op

door

Het heeft even op zich laten wachtten, maar na lang en gedegen onderzoek van deskundigen, heeft Suriname nu de mogelijkheid om voetballers/sporters uit diaspora in te zetten om Suriname te vertegenwoordigen in de internationale/professionele competitie.

Hiermee is een hoogtepunt bereikt in de sportgeschiedenis van Suriname, echter zijn er voorschriften, reglementen en voorwaarden waaraan Suriname dient te voldoen.

Een belangrijke voorwaarde vanuit de FIFA is dat de sporter onbetwistbaar van Surinaamse afkomst moet zijn om in staat gesteld te worden om uit te komen voor het nationaal team. Op basis hiervan is de mogelijkheid gecreëerd om de sporters die, daarvoor in aanmerking komen, een status te geven, dat ze in staat stelt om voor Suriname uit te komen.

Het Sportpaspoort is niet in plaats van, maar mag naast het Nederlandse paspoort gehouden worden.

Nigel Hasselbaink

SVB heeft een start gemaakt met Nigel Hasselbaink, die momenteel nu speelt bij Hapoel Beër Sjeva, club uit Israël. 15 november zal de 28 jarige Hasselbaink zijn debuut maken in het CONCACAF Nations League tegen Dominica.

Hasselbaink zal hiermee de eerste voetballer zijn die de keuze maakt om voor het Nationaal team van Suriname uit te komen. De verwachting is dat meerdere voetballers die niet in beeld zijn bij Oranje de overstap naar Suriname zullen maken.

Lees verder

Nederland

Oranje traint nog zonder Wijnaldum en Depay

Geplaatst

op

door

Georginio Wijnaldum is nog niet aangesloten bij de training van het Nederlands elftal. De middenvelder voelt zich nog steeds grieperig en beperkt zich woensdag tot enkele oefeningen in een gymzaal.

Wijnaldum, die zondag nog wel met Liverpool tegen Manchester City (3-1) speelde, stond dinsdag ook al niet op het trainingsveld in Zeist. Bondscoach Ronald Koeman verwacht dat zijn 61-voudig international op tijd fit is om zaterdag tegen Noord-Ierland in actie te kunnen komen.

Koeman moet nog afwachten of Memphis Depay kan spelen op Windsor Park in Belfast. De aanvaller is nog niet hersteld van een bovenbeenblessure. Depay heeft zelf goede hoop dat hij tegen Noord-Ierland of dinsdag tegen Estland in actie kan komen.

Depay trainde woensdag individueel, naast het veld waar zijn ploeggenoten van Oranje oefenden.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X