Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Said El Badaoui nieuwe trainer van Badr Hari

Geplaatst

op

door

Badr Hari heeft een nieuwe trainer. De kickbokser heeft vandaag via social media bekend gemaakt dat Said El Badaoui zijn nieuwe coach is en dat hij er vertrouwen in heeft dat de samenwerking zal leiden tot succes. 

I would like to announce that Said El Badaoui is my new Head Coach. I am confident that our new collaboration will be crowned with success  zegt Hari via Instagram.

El Badaoui is geen onbekende in de vechtsportwereld. Hij traint onder andere de Nederlandse MMA vechters Melvin Manhoef en Germaine de Randamie.

Hari kondigde een paar weken geleden al aan de samenwerking met Mike Passenier van Mike’s Gym te beeindigen.

Hari heeft onlangs een vernieuwd contract bij GLORY getekend voor 6 partijen. Dit heeft hem doen beslissen om nog eenmaal de weg naar een wereldtitel in te slaan. Hari wil dit doen in een nieuwe omgeving waar hij meer uit zijn comfort zone wordt gehaald. Die omgeving lijkt nu gevonden, bij SB Gym.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Suriname stijgt negen plaatsen op FIFA-ranglijst

Geplaatst

op

door

Suriname is negen plaatsen gestegen op de ranglijst van wereldvoetbalbond FIFA. 
Natio stond op de 153 plek en is inmiddels de nummer 142. 

Na elke interlandperiode krijgt de ranking van de FIFA een update. Het Surinaams elftal kwam eerder deze maand in actie tegen Dominica en Nicaragua. Beide kwalificatieduels voor het Nations league werden gewonnen door de formatie van bondscoach Dean Gorre. 

In oktober komt het Surinaams elftal weer in actie. Eerst gaat Natio bij St. Vincent Grenadines op bezoek, op 11 oktober, drie dagen later op 14 oktober volgt het thuisduel tegen St. Vincent Grenadines in het Andre Kamperveen Stadion. 

Bron : SVB

Lees verder

Sport

Calvin Stengs:”Lekker dat we nog de 2-2 maken”

Geplaatst

op

door

Calvin Stengs vindt het heel knap dat AZ toch nog een punt over heeft gehouden aan de wedstrijd bij Partizan Belgrado (2-2). “We zijn blijven vechten en ook na de 2-1 hebben we geloerd op die ene kans. Het is heel lekker dat je dan nog de 2-2 maakt”, zei de aanvaller bij FOX Sports.

Stengs die AZ met een “aanval uit het boekje” op 1-0 had gebracht, baalde van de strafschop die de Alkmaarders tegen kregen. “De rode kaart was denk ik terecht, maar over die strafschop twijfel ik. Dat de scheidsrechter die op dit niveau zo gemakkelijk geeft, vind ik jammer.”

Ook na de 2-1 van Partizan bleef AZ volgens de aanvaller ervoor vechten. “We loerden al op een kans. Maar eerst stond Myron Boadu buitenspel. Die tweede keer deed hij het echter fantastisch. Gelukkig hebben we nu alsnog een punt.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X