Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Said El Badaoui nieuwe trainer van Badr Hari

Geplaatst

op

door

Badr Hari heeft een nieuwe trainer. De kickbokser heeft vandaag via social media bekend gemaakt dat Said El Badaoui zijn nieuwe coach is en dat hij er vertrouwen in heeft dat de samenwerking zal leiden tot succes. 

I would like to announce that Said El Badaoui is my new Head Coach. I am confident that our new collaboration will be crowned with success  zegt Hari via Instagram.

El Badaoui is geen onbekende in de vechtsportwereld. Hij traint onder andere de Nederlandse MMA vechters Melvin Manhoef en Germaine de Randamie.

Hari kondigde een paar weken geleden al aan de samenwerking met Mike Passenier van Mike’s Gym te beeindigen.

Hari heeft onlangs een vernieuwd contract bij GLORY getekend voor 6 partijen. Dit heeft hem doen beslissen om nog eenmaal de weg naar een wereldtitel in te slaan. Hari wil dit doen in een nieuwe omgeving waar hij meer uit zijn comfort zone wordt gehaald. Die omgeving lijkt nu gevonden, bij SB Gym.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Renato Sanches ontevreden bij Bayern München

Geplaatst

op

door

De getalenteerde voetballer heeft het niet naar zijn zin bij Bayern München. Hij wilt graag meer speeltijd hebben, afgelopen seizoen was dit geenszins het geval. Sanches heeft dit tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten kenbaar gemaakt aan de trainer en aangegeven dat hij wilt vertrekken.

De Duitse topclub Bayern München is niet van plan om de 21 jarige middenvelder te laten gaan. “Renato Sanches blijft:, reageert trainer Niko Kovac. “We hebben met hem gesproken en hem verteld dat we hem graag willen behouden. Natuurlijk heeft hij na het afgelopen seizoen nagedacht wat hij kan doen. Maar we hebben hem de redenen voor zijn geringe speeltijd verklaard en dat heeft hij ingezien. Hij ziet zijn toekomst hier.”

Renato Sanches is in 2016 door Bayern München gecontracteerd en overgenomen van Benfica. De speler heeft tot heden nog geen basisplaats weten te bemachtigen in het 1e van Bayern. Sanches weet dat er clubs geïnteresseerd in hem zijn, waar hij weet wel speeltijd te kunnen verkrijgen. Trainer Niko Kovac ziet een vertrek van de speler niet zitten.


Lees verder

Sport

Nederland vs Japan Finale World Port Tournament in Rotterdam

Geplaatst

op

door

De Nederlandse honkballers staan zondag in de finale van het World Port Tournament in Rotterdam tegenover Japan.

De Japanners wonnen het Aziatische onderonsje met Taiwan met 8-1 en plaatsten zich daardoor ook voor de eindstrijd. Japan legde de basis voor de zege al in de eerste inning, waarin het vier punten maakte.

Oranje begon het World Port Tournament een week geleden ook tegen Japan. De ploeg van bondscoach Evert-Jan ’t Hoen won toen na verlenging met 6-5. Nederland verloor daarna van de Verenigde Staten (0-5) en Curaçao (2-3), maar dankzij twee zeges op Taiwan (4-1 en 8-0) en de VS (13-3) bereikten de honkballers alsnog de eindstrijd van het toernooi. Het duel met Japan begint om 13.30 uur.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X