maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
4
(1)

Sadio Mane verkast naar Duitsland

lees ook ...

Leeds United eigenaar waarschuwt Barcelona

Andrea Radrizzani eigenaar van de Engelse club Leeds United heeft een waarschuwend geluid laten uitgaan richting Barcelona  dat ze het transfer  bedrag van Raphinha uiterlijk 2 september overmaken ...

De 30-jarige Sadio Mane speler van Liverpool en de nationale selectie van Senegal zal het komend seizoen te zien zijn in de Duitse competitie.

Nadat Sadio Mane en  Bayern Munchen eerder deze week een persoonlijk akkoord hadden bereikt voor een contract van 3 jaren.Vrijdagmorgen kwamen Liverpool en Bayern Munchen ook tot een akkoord waadoor de transfer van Mane naar Bayern Munchen gewoon door kan gaan.Mane tekent een contract van 3 jaren en vertrekt voor een bedrag van ongeveer 40 miljoen euro bij Liverpool.

Na de verloren Championsleague finale tegen Real Madrid had Mane duidelijk aangegeven te willen gaan voor een nieuwe uitdaging in zijn voetbalcarriere.De komende week volgt de medische keuring en daarna zal Mane worden voorgesteld als de nieuwe aanwinst van Bayern Munchen.

Met het aantrekken van Sadio Mane als hun nieuwe aanvaller,lijkt de weg nu vrij voor Lewandowski  om naar zijn  droomclub Barcelona te verkasten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSadio Mane verkast naar Duitsland