maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
4
(1)

Sadio Mane verkast naar Duitsland

lees ook ...

WK2022 UPDATE: B elftal Brazilie verliest en toch naar acht...

Het B-elftal van Brazilie heeft in de laatste groepswedstrijd met 0-1 verloren van Kameroen en daarmee is  Kameroen het eerste afrikaansland dat van Brazilie weet te winnen in een World Cup. Bondsc...

De 30-jarige Sadio Mane speler van Liverpool en de nationale selectie van Senegal zal het komend seizoen te zien zijn in de Duitse competitie.

Nadat Sadio Mane en  Bayern Munchen eerder deze week een persoonlijk akkoord hadden bereikt voor een contract van 3 jaren.Vrijdagmorgen kwamen Liverpool en Bayern Munchen ook tot een akkoord waadoor de transfer van Mane naar Bayern Munchen gewoon door kan gaan.Mane tekent een contract van 3 jaren en vertrekt voor een bedrag van ongeveer 40 miljoen euro bij Liverpool.

Na de verloren Championsleague finale tegen Real Madrid had Mane duidelijk aangegeven te willen gaan voor een nieuwe uitdaging in zijn voetbalcarriere.De komende week volgt de medische keuring en daarna zal Mane worden voorgesteld als de nieuwe aanwinst van Bayern Munchen.

Met het aantrekken van Sadio Mane als hun nieuwe aanvaller,lijkt de weg nu vrij voor Lewandowski  om naar zijn  droomclub Barcelona te verkasten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSadio Mane verkast naar Duitsland