donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

Sadio Mane laat Bayern Munchen Lewandowski vergeten

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De 30-jarige Sadio Mane overgenomen van Liverpool  was vrijdag een belangrijke schakel in de 5-1 overwinning van Bayern Munchen op Eindtracht Frankfurt in de Duitse competitie

Het was voor Bayern hun eerste optreden in de Duitse competitie. Sadio Mane bewees gelijk zijn toegevoegde waarde bij zijn nieuwe club en pakte  gelijk ook een doelpunt mee in de 5-1 overwinning.

Waarvoor er gevreesd werd bleek achteraf  onnodig te zijn want ook zonder de naar Barcelona vertrokken Lewandowski bleek de aansvalsline van Bayern Munchen over genoeg potentie  te beschikken om niet alleen kansen te scheppen maar om die ook in doelpunten om te zetten.

Bayern Munchen had slechts 5 minuten nodig om het 1ste doelpunt op naam van Joshua Kimmich te noteren met als uiteindelijk reslutaat een prachtige overwinning. Frankfurt heeft weinig tijd om hun wonden te likken want ze spelen dinsdag de UEFA Super Cup tegen Real Madrid in het Olympic stadion  in Helsinki.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSadio Mane laat Bayern Munchen Lewandowski vergeten