dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Sadio Mane laat Bayern Munchen Lewandowski vergeten

lees ook ...

Chelsea doet bod van 80 miljoen Euro op Frenkie de Jong

De Engelse club Chelsea heeft woensdagochtend een bod van 80 miljoen euro gedeponeerd bij Barcelona over het eventueel overnemen van Frenkie de Jong Barcelona ontving een paar weken geleden ook een...

De 30-jarige Sadio Mane overgenomen van Liverpool  was vrijdag een belangrijke schakel in de 5-1 overwinning van Bayern Munchen op Eindtracht Frankfurt in de Duitse competitie

Het was voor Bayern hun eerste optreden in de Duitse competitie. Sadio Mane bewees gelijk zijn toegevoegde waarde bij zijn nieuwe club en pakte  gelijk ook een doelpunt mee in de 5-1 overwinning.

Waarvoor er gevreesd werd bleek achteraf  onnodig te zijn want ook zonder de naar Barcelona vertrokken Lewandowski bleek de aansvalsline van Bayern Munchen over genoeg potentie  te beschikken om niet alleen kansen te scheppen maar om die ook in doelpunten om te zetten.

Bayern Munchen had slechts 5 minuten nodig om het 1ste doelpunt op naam van Joshua Kimmich te noteren met als uiteindelijk reslutaat een prachtige overwinning. Frankfurt heeft weinig tijd om hun wonden te likken want ze spelen dinsdag de UEFA Super Cup tegen Real Madrid in het Olympic stadion  in Helsinki.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSadio Mane laat Bayern Munchen Lewandowski vergeten